Bosklassen Stoumont - maandag 4 juni 2012 2012-06-04
258
Vandaag,  4 juni 2012 zijn we om 8u. vertrokken op bosklassen naar Stoumont. Daar verblijven wij een hele week (van maandag tot vrijdag). Het was een lange rit op de bus maar het was zeker en vast de moeite waard! Om 11.30u kwamen we aan.
Daarna kregen we van 'monsieur' Hugues een rondleiding in het gebouw. Na de rondleiding  in het gebouw gingen we pick-nicken op het buitenterrein.
Dan was het moment van de eerste echte activiteit aangebroken: we maakten een verkenningswandeling in de mooie natuur van Stoumont!
Rond 16u. mochten we ons dan gaan omkleden omdat we dammen mochten bouwen in de Nononru (een klein beekje even verderop). Dat was wel verschieten want het weer was niet denderend (eigenlijk heeft het niet gestopt met regenen)!!! Ondanks het weer was het wel een heel toffe activiteit!
Een half uurtje later kwamen we terug, kleddernat natuurlijk. Brrrrr, wat hadden we het koud op de terugkeer naar het gebouw!
Toen we terug waren, mocht iedereen gelukkig onmiddellijk een warme douche nemen.  Oh, dat was erg ontspannend. Toen we klaar waren met douchen mochten we frietjes eten! Mmmmmmm.
De bedden opmaken was niet zo gemakkelijk. Kolonel Kastaar toonde ons hoe we ons bed moesten opmaken. Hij nam het echt serieus en kwam zelfs onze kamers controleren!
Nu zitten we nog gezellig ons snoep op te eten, njammie!

Alexine, Margot en Jarno