Stoumont - maandag 23 mei 2011-05-23
174

Vanmorgen zaten we heel lang in de bus (5 uur). We stonden ook heel lang in de file, niet zo prettig. We zagen de prachtige streek van STOUMONT. Vele heuvels en veel (groene) bomen.
Toen we aankwamen stond Hugo ons op te wachten om wat regels te bespreken. Daarna pick-nickten we in het gras met een prachtig uitzicht om ons heen. De valiezen moesten ook nog naar de eerste etage (met de hand). Ook nog een toffe bezigheid was de ontdekkingswandeling in de streek. Het was letterlijk op en neer. Toen we daarna ons vieruurtje hadden opgegeten met een drankje gingen we dammen bouwen. Er waren er die ze bouwden en er waren er die ze sloopten.
Vele lagen ook op hun buik in het KOUDE water. Wat bezielde hen toch?! Moest het je interesseren: die rivier heet de Amblève. Eenmaal terug thuis hebben we overheerlijk gegeten: frieten, sla en kip.

Ook de andere klassen van Sint-Denys kwamen aan. Ze waren met enorm veel. Na die overheerlijke maaltijd maakten we onze kamers wat proper en gingen dan naar ons lokaal. Daar zaten er te spelen of zoals wij, een verslag te schrijven. Het verdere verloop van de bosklassen hoort u van twee andere verslaggevers.

Dit was het verslag van Robin en Pieter-Jan