Bosklassen Stoumont - dinsdag 29 mei 2018-05-29
239
Deze ochtend zijn we wakker gemaakt door het koekoeklied van de kolonel. Dan moesten we ons klaarmaken voor het ontbijt en voor de picknick. Daarna sprongen we op onze fiets  richting Coo. Onderweg naar Coo moesten we door de modder en door plassen rijden. Als we aankwaen op onze bestemming mochten de liefhebbers  de Côte De Wannes beklimmen. Het werd een schitterende voormiddag!

Lars, Briek 


Watervallen van Coo

Na de picknick gingen we naar Plopsa Coo en daar zagen we de fantastische watervallen van Coo.
We mochten in het water spelen en dansten het vliegerlied, maar toen begon het te donderen en hevig te regenen en we moesten terug naar onze verblijfplaats. Onze benen waren supervuil omdat we door de plassen en de modder reden.

Nils, Yaron


Na het lastige mountainbiken, waren er 9 leerlingen die wilden crossen door de modder. We hebben veel door de “mooze” gereden met vallen en opstaan. We hadden het wel lastig, maar we mochten ons verfrissen in de Amblève. Dan kwam het: de berg omhoog richting Stoumont. Lastig? Zeg wel! Na 36 min klimmen waren we terug in Stoumont.

Gilles,Thibault


We zijn vertrokken naar het bos en hebben daar een verassingsactiviteit gedaan. Daar hebben we naar een verhaal geluisterd over de duivel en de molenaar. Toen we terug vertrokken naar het verblijf was het al donker en mochten we onze zaklamp uithalen. Iedereen was uitgeput en we zijn direct gaan slapen. 

Valentine, Emma