Bosklassen Stoumont - donderdag 31 mei 2018-05-31
266
Vandaag, donderdag, 31 mei, hebben we wildcraft gedaan. Eerst hebben we geleerd wat je nodig hebt om te overleven. We hebben ook limonade gemaakt met water, vlierbloesem, citroen en suiker en dat was lekker.
De groepen hebben we verdeeld met een spelletje. We hebben gewandeld en ondertussen ingrediënten voor soep verzameld zoals: Look zonder look, nagelkruid, sleng… We zochten ook everzwijnen. We moesten voetsporen en haren zoeken. Hutten hebben we ook gemaakt met takken en bladeren. We hebben ook vuur gemaakt om soep en thee te maken. Vuur maken hebben we op verschillende manieren geprobeerd. De soep en de thee smaakten heerlijk! Onze gids Gilbert was super!

Groetjes : Veva, Janne, Romy, Yana


MIXTIES

Het optreden van de MIXTIES was top. “Mixties” is een groep zangers en dansers met een mentale beperking!
We hebben gedanst en gezongen. Iedereen sprong en zong mee. Het optreden was schitterend. We waren allemaal onder de indruk.

groetjes : Sagal en Laura


VRIJ PODIUM

Er was vrij podium  en er werd gedanst, gezongen en gegoocheld. Het werd een avond met een lach en een traan. Er was veel muziek en de hapjes waren heerlijk.. Er werd ook gedanst met de robot. De presentatie was ook heel goed. Na het vrij podium was er fuif.
           
Op de fuif was bijna iedereen aan het wenen. We dachten aan volgend schooljaar. We zullen mekaar missen.
Er werd toch nog gedanst ook op de goede muziek!
Proficiat aan iedereen voor de toffe avond!

Julia & Daria