Zeeklassen - dag 3 2010-05-07
63

Na een gezellig ontbijt moesten de koffers ingepakt worden. Voor velen een lastig karwei!

Sommige slaapzakken kregen we niet gemakkelijk in dat kleine zakje!

We waren wat later klaar om met strandjutter Ken naar de duinen te trekken. Hij zag er een beetje vreemd uit, want hij had vuile kleren aan, liep blootvoets en had een zak met allerlei gevonden voorwerpen mee. Hij leerde ons veel over de planten en bloemen van de duinen. We keerden terug langs het strand waar Ken ons ook nog 't een en 't ander over zeedieren wist te vertellen. Het was een leuke en interessante voormiddag.

Na ons laatste middagmaal, namelijk spaghetti, lieten we een groepsfoto maken door strandjutter Ken. We brachten in de namiddag een bezoek aan 'De oude post' die nu een museum is van kusthistories.Daar zagen we o.a. oude foto's en badkledij, voorwerpen en gebouwen van vroeger aan de kust. De kinderen konden er ook eens in een oude tram stappen en een ritje op een speelgoedpaard maken.

Na een zoektocht van mooie schelpen op het strand en een lekkere picknick gingen we nog een laatste keer naar het speelplein in het park. Daarna keerden we terug naar 'Del Huzo', want de mama's en de papa's kwamen de kinderen halen om terug naar huis te reizen.

Het was voor allen een onvergetelijke driedaagse zeeklas!