zoeken
   

Om 12u. 's nachts liep er een jongen in de stad Halloween, in de Dodenstraat....

Hij liep naar een alleenstaand huis. Het gebouw zag er griezelig uit. Plots sprong er een vrouw van het dak af. Ze keek hem heel angstaanjagend aan. Zij had ook een bijl vast. En toen...

...rende Maxim weg tot hij niet meer verder kon. Hij zag een omheining staan en sprong daar over. De vrouw zag dit niet, dus rende ze de verkeerde kant op.
 
Even later keek Maxim of de kust wel veilig was en dan sprong hij terug over de omheining! Hij liep naar het huis. Toen hij binnenkwam, zag hij dat er iets niet klopte. Er lag namelijk een stuk van een boot in het huis. Met een schatkist erin en daar zat er een hoofd in. Toen was hij heel hard geschrokken! Maar wat Maxim niet wist was dat dit de slaapplaats was van die vrouw!
Maxim werd echt heel bang en hoorde een deur opengaan. Hij wist niet waar hij zich kon verstoppen. Er klonken voetstappen in de gang en Maxim besloot zich achter de boot te verstoppen. Toen kwam  de vrouw binnen, maar wat Maxim niet wist, was dat hij zijn hoed liet vallen! De vrouw zag de hoed liggen en ze werd heel razend. Je kon het zien aan haar gezicht. Ze wist heel zeker dat Maxim nog in het huis was.


De vrouw kwam dichter en dichter en Maxim zag een trap. Hij wou weten wat er daar boven was. Maar hoe zou hij daar ooit kunnen komen? Buiten liep een zwarte kat en de vrouw keek achterom. Op dat moment ging de knul zo stil mogelijk de treden op. Ze keek terug en hij was nergens te bekennen. Maxim kwam boven en zag iets dat hij nooit meer zou vergeten. Hij zag...

...een reus. Hij stootte zijn hoofd en riep luid: “HELP!” Maxim viel flauw en werd de volgende ochtend wakker in zijn eigen bed?!? Hij had de vorige keer zijn ketting laten liggen in het oude enge huis, dus hij ging terug. Toen hij er was, hoorde hij heel herkenbare stemmen: het waren  zijn ouders. Hij ging naar boven en de vrouw was er ook. Ze was aan het praten met de mama en papa. Mama riep: “Hey, Maxim, dit is je tante Lucia van Afrika. Ze liep gisteren al achter je aan omdat ze je wou leren kennen, maar je liep elke keer weg.” Tante Lucia draaide zich om en ze struikelde over het tapijt, tegen Maxim. Ze vielen allebei van de trap! Tante Lucia had een hersenschudding en Maxim had een schedelbreuk. Een week later wordt Maxim wakker en krijgt van de verpleegster te horen dat tante Lucia dood is! Hij mag een week later naar huis en daar viert zijn gezin HALLOWEEN. Einde!

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!