zoeken
   
Boudewijnpark 17.06.2021

Vandaag beleefden we een dolFIJNE dag in het Boudewijnpark. We konden genieten van een mooie dolfijnenshow, tal van attracties en een verfrissend waterpark!


 
Verjaardag Romée16.06.2021

Vandaag werd Romée 6jaar, ze trakteerde ons met een lekkere aperitief.


 
Zig zag haai16.06.2021

Maandag trokken we naar de schakel voor een feestvoorstelling van Reginald en de bosbeesten. We leerden over de letter V van VIS. Tijdens krullenbol oefenden we het zigzagpatroon van de haai. Schuin naar boven, schuin naar onder. Haaien gaan soms kopje onder. Let dus altijd heel goed op. Of ze eten je nog op! Schuin naar boven, schuin terug. Een scherpe vin op zijn rug. Teken ook een grote boog. Bovenaan een piepklein oog. Scherpe tanden in zijn ben. Oooooo lala! Die haai heeft vast al reuze trek. Onze oudste kleuters maakten ook al een diplomahoedje, want zij studeren af in de kleuterklas.


 
Knutselen voor Vaderdag 13.06.2021

Maandag en dinsdag mochten we onze geluksvogel laten spreken met de app van chatterpix. Daarna mochten we elk om de beurt qr-codes scannen en de juiste stem aan het juiste vriendje koppelen. Woensdag deden we allerlei proefjes rond drijven en zinken. De oudste kikkers mochten hun eigen bootje knutselen en de enige voorwaarde die er was, dat hun bootje moest kunnen drijven op het water. Iedereen slaagde erin!
Vrijdag had Rachèl de geheime doos terug mee. Lieze en Raphaël konden heel snel raden wat erin zat. We begonnen ook aan ons vakantie knutselwerkje, want de vakantie staat bijna voor de deur!


 
Knutselen voor Vaderdag13.06.2021

Maandag en dinsdag mochten we onze geluksvogel doen praten met de app van chatterpix. Via de qr-codes konden we de juiste stem bij de juiste geluksvogel kleven. Wie herkent de stem van de vriendjes? Woensdag deden we allerlei testjes rond drijven en zinken. De oudste kikkers mochten zelf een bootje maken die bleef drijven op het water. Iedereen slaagerin!
Vr
Geen foto's gevonden ...
 
Verjaardag Rachèl10.06.2021

Vandaag vierden we de verjaardag ban Rachèl. Ze trakteerde ons op een heerlijke aperitief met chipjes.


 
De mooiste vis van de zee06.06.2021

Maandag zijn we gestart met ons nieuwe thema ‘diep in de zee’. We luisterden naar het prachtige verhaal. We leerden omgaan met de emoties ‘verlegen, trots zijn’. We leren dat we moeten delen met anderen. Ondertussen werken we aan ons geheim cadeau voor Vaderdag en leren we een versje aan. Dinsdag mochten de raden wat er in de geheime doos zat van Elise. Na 1 tip kon Romeé raden wat er in de doos zat. Woensdag speelden we buiten een spelletje ‘vis vis haai’. Na de speeltijd tekenden we een lemniscaatvis tijdens krullenbol. Donderdag mochten de oudste kikkers weer eens op bezoek naar het 1ste leerjaar. Het 1ste leerjaar kwam gezelschapsspelletjes spelen. Vrijdag luisterden we naar het verhaaltje ‘de vader van kikker’. Daarna mochten we kort iets vertellen over het beroep van onze papa. Daarna mochten we het werkuniform van ons papa tekenen.


 
Verjaardag Elise28.05.2021

Elise wordt dit weekend 6jaar, maar we vierden vandaag al feest in de klas. We werden getrakteerd op lekkere koekjes en drankjes. Spencer had ook groot nieuws, want zijn zusje Chloé werd gisterenavond geboren. We wensen hen een dikke proficiat!


 
Verjaardag Jeffen28.05.2021

Donderdag vierden we de verjaardag van Jeffen, hij mocht 5 kaarsjes uitblazen en trakteerde ons op lekkere ijsjes. We mochten van de bib ook onze prijs afhalen die we wonnen met de jeugdboekenmaand.


 
Zandkoekjes maken26.05.2021

Dinsdag zochten we ridders in het verhaal ‘waar is ridder?’ We telden er meer dan 100. Na de speeltijd mochten we lekkere zanddeegkoekjes maken. Julot was onze fotograaf van dienst en legde alle stappen van het recept vast op foto. We maakten kleurrijke wapenschilden die we in namiddag mochten opeten.
Woensdag bekeken we samen de gemaakte foto’s van onze kookactiviteit. Daarna mochten we nieuwe digitools uittesten op de iPads.


 
pag.

1

 ...

2

... 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!