zoeken
   
"Uitreiking van de sport-en zwemdiploma's!"06.07.2021

Na een jaar van intensief sporten, waren de kleuters supertrots om hun diploma's in ontvangst te nemen!! Hieronder vind je enkele sfeerbeelden.


 
"Uitreiking van de sport-en zwemdiploma's!"06.07.2021

Na een jaartje van intensief sporten, mochten de kleuters eindelijk hun diploma's in ontvangst nemen! En trots dat ze waren!!!


 
Verjaardag RaphaŽl 02.07.2021

Maandag vierden we de verjaardag van RaphaŽl, hij trakteerde ons op lekkere suikerspin. Dinsdag vierden we ons afscheidsfeestje in de kikkerklas. Dank je wel voor de leuke en mooie tijd die ik samen met jullie kleuters mocht beleven! Dit is geen vaarwel, maar een tot ziens! Prettige vakantie!


 
Verjaardag Julot27.06.2021

In de zomervakantie is Julot jarig en dit vierden we al in de klas. Hij trakteerde ons op verfrissende ijsjes. We speelden het escape spel met de kunstacademie. Aan de hand van 4 opdrachten leerden we de kunstacademie spelenderwijs te kennen. Ieder opdracht stond voor een cijfer. Na het raden van de 4 cijfers mochten we de escape box in ontvangst nemen. We kregen een boekje, een armbandje en een potlood.


 
Afscheid Sofia27.06.2021

Donderdag vierden we het afscheid van Sofia in de kikkerklas, door verhuis verandert ze van school. We zullen haar zo missen. Ze trakteerde ons op lekkere ijsjes.
Julot kon raden wat er in de geheime doos zat van Maram.


 
Gediplomeerde kleuters24.06.2021
 
Diplomering derde kleuters 23.06.2021

Vandaag studeerden onze derde kleuters af, via een livestream konden onze ouders digitaal meekijken. Ze kregen hun diploma overhandigd van directeur Tine. Zo trots op mijn afgestudeerde kleuters!


 
Prinses uit viesvuilland23.06.2021

Woensdag kregen we bezoek van de prinses uit viesvuilland. Spelenderwijs en vanuit hun eigen leefwereld maakten we kennis met afvalprevenrke, sorteren en recycleren.


 
Zomer in het land23.06.2021

Maandag mochten we onze seizoenskalender veranderen naar de zomer. We maakten ook kennis met tante Netje. Een nette dame die van de natuur houdt. Gedurende een ganse week wil ze graag met ons zorg dragen voor de natuur. Samen maken we ons klas natuurlijk schoon. Dinsdag was er onze sportdag, we mochten 8 verschillende activiteiten uitvoeren op School. In de namiddag konden we nog volop genieten van het interactieve springkasteel.


 
Verjaardag Maram20.06.2021

Vrijdag vierden we de verjaardag van Maram, ze wordt 6jaar in de zomervakantie. We werden getrakteerd op verfrissende ijsjes. Rien kon aan de hand van de gekregen tip en vragen het voorwerp uit de geheime doos raden van Romťe.


 
pag. ...

1

... 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!