zoeken
   
Tot ziens mijn lieve kikkertjes30.06.2020

Vandaag was een bijzonder emotionele dag, we namen afscheid van onze directeur, maar ook van onze klas en vriendjes en juf. We vierden feest en knuffelden er op los, weliswaar in onze eigen bubbel. We speelden nog een kringspelletje en vertelden onze vakantieplannen aan elkaar. Wat zal ik ze allemaal enorm missen mijn lieve kikkertjes. Het is geen vaarwel, maar tot ziens! Bedankt voor het leuke schooljaar!


 
diplomauitreiking30.06.2020

Deze voormiddag kregen de kleuters van het tweede en het derde kleuter hun turn-en/of zwemdiploma. Iedereen kreeg een daverend applaus!!


 
diplomauitreiking30.06.2020

Deze voormiddag kregen de kleuters van de 2de en de derde kleuterklas hun turn-en/of zwemdiploma toegereikt.
Geen foto's gevonden ...
 
Verjaardag Noah29.06.2020

Vandaag vierden we feest voor Noah, hij mocht vandaag 5kaarsjes uitblazen. Hij is jarig in de zomervakantie. Hij trakteerde ons op lekkere kikkercupcakes. Ook de directeur trakteerde ons ook met ijsjes voor zijn afscheid. Aan de werktafel mochten we tekenen wat we het leukste vonden in de kikkerklas. Dit besproken we dan in de kring. We kregen ook al onze werkjes mee naar huis.


 
Verjaardag Maya26.06.2020

Vandaag vierden we de verjaardag van Maya, ze trakteerde ons op mooi versierde cupcakes. Het was een warme dag en we speelden vandaag waterspelletjes met juf Isabelle.


 
Verjaardag Elena 25.06.2020

Vandaag vierden we de verjaardag van Elena, ze wordt 5jaar in de zomervakantie, daarom vieren we het nu al in de klas. Over de middag mochten we buiten picknicken en in de namiddag speelden we buiten met water. De directeur kwam ook langs om zijn filmpje samen met de klas te bekijken voor zijn afscheid. In iedere klas krijgt hij een letter waarmee hij dan een woord moet vormen. Van onze klas kreeg hij de letter L.


 
Diplomering van onze oudste kleuters 24.06.2020

Vandaag was het eindelijk zo ver...een bijzonder moment voor onze oudste kikkers, want vandaag studeren ze af in de kleuterklas. Ze zijn nu klaar om hun vleugels uit te slaan naar het eerste leerjaar. Vanmorgen kregen ze officieel hun diploma en cadeau in ontvangst van de directeur. Daarna speelden we nog een spelletje in de klas rond de begrippen HOOG en LAAG. Na de speeltijd zonden we de diplomering live uit op onze Facebookpagina van school.


 
Traktaat van de directeur en verjaardag Gilles 23.06.2020

Vandaag trakteerde de directeur met frietjes voor zijn afscheid en trakteerde Gilles ons op een raketijsjes voor zijn verjaardag. Zoals er een kleuter zei vandaag: het was de mooiste dag van mijn leven. We speelden ook een symbolenspel ivm de gevaren van brand.


 
Verjaardag Obaidullah22.06.2020

Vandaag vierden we de verjaardag van Obaidullah, hij trakteerde ons op lekkere chipjes. Noah bracht ook een stukje van een wespennest mee, heel mooi om te zien.


 
Help brand blussen maar21.06.2020

Vrijdag werden we verdeeld in groepjes van 5. We kregen de opdracht om een huis te tekenen met 3 verdiepingen met elk 2 ramen. Er breekt brand uit in het bovenste raam, helemaal rechts. Welke groep slaagde erin om samen te werken en de opdracht foutloos te maken? Nadien mochten we de brand blussen, zoals echte brandweermannen- en vrouwen doen!


 
pag. ...

1

... 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

 

14

 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!