zoeken
   
Prettige vakantie!29.06.2021

Ik wens jullie allemaal een prettige en deugddoende vakantie!


 
Feest voor Estée! Hoera!28.06.2021

Het laatste verjaardagsfeest van dit schooljaar is een feit. Estée stond vandaag in spotlight! En of ze ervan genoten heeft. Deze morgen mocht ik het al een paar keer horen: ‘Ik ben jarig hé vandaag!’. Eenmaal in de klas kon het feest beginnen. We zongen en dansten erop los speciaal voor Estée. In de vakantie mag ze 3 kaarsjes uitblazen en dat mocht ze vandaag al eens oefenen. Het lukte al heel goed! Ze mocht een ballon kiezen en ze koos natuurlijk een roze, hoe kan het ook anders. De ballon werd opgeblazen en Estée werd ook wel eens gefopt. Na het feest was het tijd voor het traktaat. Estée had namelijk ijsjes meegebracht. Dat was lekker smullen! Een hele gelukkige verjaardag Estée. Dat mag je in de vakantie dubbel en dik vieren!


 
Het is bijna vakantie!25.06.2021

Deze morgen werd ik blij verrast door Quinn. Hij had namelijk een cadeau mee! Wat een leuke verrassing ‘s morgens vroeg aan de poort. Ik kreeg een hele mooie kader met nog mooiere hartjes in verwerkt. Een heel mooi gebaar want al die kapoentjes van jullie zitten nu ook echt in mijn hartje. Daar bovenop kreeg ik nog een armbandje met ‘juf’ in morsecode dat ik een tijdje niet zal uit doen! En als slot nog een bon van mijn favoriete winkel! (Joepie!). Via deze weg wil ik jullie ontzettende bedanken. Niet alleen voor het mooie cadeau maar ook voor het ondanks corona, aangename jaar, jullie enthousiasme en medewerking! BEDANKT.

En dan nu het weekoverzicht:
Maandag tekenden we nog eens een kindje. Dat deden we eerst heel sterk begeleid in kleine groepjes met juf. Stap voor stap leerden we hoe we een kindje konden tekenen. Daarna deden we het helemaal alleen.
Bij juf Hyacinta mochten we een zon schilderen en bollen stempelen.
Dinsdag was onze heuse sportdag waarvan jullie de foto’s kunnen bekijken onder school.
Woensdag telden we de bollen van een ijsje. In het hoorntje stonden bolletjes en daarna mochten wij evenveel bollen kleven op het ijsje.
Donderdag waren de zeedieren in nood. Ze zaten namelijk vast in het ijs! Wij moesten die zo snel mogelijk bevrijden. Maar hoe??! Flinn kwam algauw met een oplossing: Ah ja, juf, daar moet je gewoon warm water bij doen he! En wat gebeurd er dan? Dan gaat het ijs natuurlijk smelten. Andere groepjes kwamen met een andere oplossing: daar moet je op kloppen juf! Alle zeediertjes werden zo snel mogelijk bevrijd!
Vrijdag was het grote kuis! We zetten allemaal ons beste beentje voor en hielpen mee om het speelgoed een grondige poetsbeurt te geven.
Volgende week nog twee dagen en dan begint de vakantie echt! Maar we hebben nog heel wat te doen in deze twee dagen! Ik kijl ernaar uit!


 
Verjaardag Finne! Hiep hiep hiep hoera!24.06.2021

Vandaag was het weer feest in onze klas. Deze keer was Finne ons feestvarken! Zij zal in de vakantie 3 jaar worden en dat hebben wij vandaag al gevierd.
Finne had 100% zin in haar feestje en kwam lachend de klas binnen. Ze nam plaats op de verjaardagsstoel en kreeg haar kroon op haar hoofd. Ze was helemaal blij toen we begonnen te zingen. Wat een feest!
Na het zingen en kaarsjes uitblazen was het tijd voor het traktaat. Finne trakteerde met een lekker ijsje. Dat was lekker smullen!
Een grote proficiat voor deze grote flinke meid! Veel plezier op jouw dag!


 
Verjaardag Remi! Hiep hiep hiep hoera!23.06.2021

Hoewel Remi pas in de vakantie jarig is, vierden wij vandaag al zijn feest. Hij zal in de grote vakantie 4 jaar worden en dat konden wij niet zomaar laten voorbij gaan natuurlijk. Deze morgen kwam hij al aan met een ‘big smile’ op zijn gezicht. Het was duidelijk, vandaag was zijn dag. Hij nam meteen plaats op de verjaardagsstoel en de kroon werd op zijn hoofd gepast. Niks mocht vandaag ontbreken. Vol trots stond hij tijdens het zingen op de verjaardagsstoel te blinken.
Natuurlijk mocht ook hij 4 kaarsjes uitblazen! Hij deed een wens die hij uiteraard niet verklapte. Remi trakteerde met lekkere chipjes. En ja hoor die smaakten heel erg. Na de speltijd werd hij omgetoverd als een echte clown en hij mocht de kleuren zelf kiezen. Een blije Remi ging vandaag huiswaarts opnieuw met de grote glimlach. Ik wens je nu al een dikke proficiat grote vriend! Dan kan je dubbel en dik vieren in de vakantie!


 
Diep in de zee18.06.2021

Deze week was een boordevolle week leuke dingen.
Maandag gingen we naar de kinderboerderij. De foto’s hiervan kunnen jullie hieronder bekijken.
Dinsdag vierden we feest voor Nayana. De foto’s van haar feest kunnen jullie ook hieronder bekijken. We begonnen ook aan het laatste werkje voor dit schooljaar. We schilderden ons vliegertje in extra felle kleuren.
Op woensdag mochten we billen stempelen en strepen schilderen op ons vliegertje. We prikten ook de ogen uit.
Donderdag maakten we waterijsjes van aardbei. Wat waren we allen enthousiast toen deze eindelijk in de diepvries mochten. Nu konden het ijsjes worden! Donderdag maakten we ook nog tijd om even lekker buiten te genieten van het zonnetje met bellenblazers. We mochten ook schilderen met borstels en water op de muur. Maar opgepast want juf lag op de loer met een waterpistool. Dus sommige kindjes gingen een beetje nat naar huis.
Vrijdag mochten we dan eindelijk smullen van die lekkere waterijsjes! Super lekker was het! We vierden ook nog mijn feest en er mocht van de kleuters natuurlijk niks ontbreken. Zo kreeg ik ook een ballon en werd er volop gezongen terwijl ik op de stoel stond. Want ook dat was een verplichting. Natuurlijk moest ik ook de kaarsjes op de taart uitblazen en niet te vergeten een wens doen!
Volgende week gaan we nog een weekje verder met vakantie en diep in de zee!


 
Feest voor Nayana!15.06.2021

Vandaag mochten we alweer feest vieren voor een kapoentje uit onze klas. Vandaag was het feestvarken Nayana want zij zal in de vakantie 3 jaar worden.
Ze wist al meteen wat er te doen was in de klas. Ze nam dan ook plaats op de verjaardagsstoel met haar uiltjeskroon.
Dat we allemaal zongen en dansten voor haar vond ze heel plezant. Achteraf mocht ze ook nog een 3 kaarsjes uitblazen op de verjaardagstaart. Ze mocht een ballon kiezen en ze koos uiteraard voor roze. In de namiddag trakteerde Nayana met een aperitiefje. De kinderen hebben zeker niet geklaagd en smulden van hun lekkere zakje chips.
Het is nog even maar ik wens je een heel gelukkige verjaardag!


 
Schoolreis kinderboerderij ‘t Herreke14.06.2021

Vandaag trokken we erop uit met de bus naar de kinderboerderij! En wat hadden wij een FANTASTISCHE dag!
Wat mochten wij doen?
- een ritje maken op de pony’s
- we kregen een rondleiding op de boerderij en zagen alle verschillende dieren die we op het einde mochten voederen met oud brood
- we mochten spelen in de grote speeltuin
Natuurlijk moesten we voldoende water drinken en werden de flesjes geregeld bij gevuld aan het kraantje. Na de boterhammetjes en een smeerbeurt tegen de zon, konden we er deze namiddag weer tegenaan.
Wat stond er nog op de planning?
- een ritje met de huifkar
- kammen van de haren van de pony’s
- rijden met een tractor en andere fietsjes.
Tot slot mochten we nog smullen van een ijsje!
De kindjes zullen goed slapen deze nacht. Ik ben ervan overtuigd dat ze een formidabele dag hadden.

Bekijk hier ons filmpje van het ritje met de huifkar:
https://youtu.be/RcFaSnxwlJY 
Mijn papa is de beste11.06.2021

Maandag tekenden we een bal door de punten met elkaar te verbinden. Daarna mochten we alle vlakken die een zwarte bol hadden zwart kleuren.
Dinsdag mochten we hockey spelen. We kregen allemaal een rietje en juf legde pingpongballen op de tafel in de verf. We mochten de pingpongballen naar elkaar spelen maar deze mochten niet van de tafel rollen!
Woensdag deden we allerlei opdrachten met een bal. We gingen naar de turnzaal en kregen allemaal een bal. De juf toonde prenten en we mochten dat na doen.
Donderdag scheerden we onze baard. Eerst bekeken we het scheermateriaal van papa eens van dichtbij. Daarna mochten we zelf aan de slag met scheerschuim en friskostokken.
Vrijdag maakten we zelf popcorn. Ra ra ra, misschien heeft dat wel iets te maken met het vaderdagcadeau? Of wisten jullie dat al?🙂


 
Feest voor Louane10.06.2021

Hoewel Louane pas jarig is in de vakantie, mochten we vandaag al haar feest vieren. Zij zal namelijk 4 jaar worden in de vakantie. Deze morgen kwam ze met een big smile haar traktaat brengen. Toen we in de klas aankwamen wist ze al heel goed op welke stoel ze mocht gaan zitten. Ze stond al klaar om haar kroon op haar hoofd te passen. Even later mocht ze op de stoel gaan staan. Een beetje overdonderd door alle aandacht die ze van de klas kreeg, stond ze toch te glunderen op haar stoel.
Louane trakteerde met lekkere popcorn en dat was lekker smullen!
Natuurlijk werd zij nog geschminkt en daarbij mocht ze zelf de kleuren kiezen. Je kan al raden welk kleur zeker aan bod moest komen he? Juist, roze. En voor Louane geen bollen op haar wangen maar mooie hartjes. Proficiat grote meid!


 
pag. ...

1

... 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!