zoeken
   
Hieperdehiep hoera voor Raphaël 🎁🎂🎈🥳16.01.2023

Vandaag hadden we terug een feestje in onze klas. Raphaël werd vandaag 3 jaar en we hebben uit volle borst gezongen, gedanst,...kortom we maakten er een leuke party van. We werden getrakteerd met super lekkere cakejes. Daarna hebben we nog een beetje gewerkt nl stop iedere beer in zijn juiste bed. Bij juf Hyacinta mochten ze werken en spelen op de iPad en de grote PC. Ik vertelde ook een no-nonsense verhaal en ze vonden dat de max. Zalig is ook dat ze toch wel adhv de intonatie begrijpen hoe het verhaal en de emoties evolueren


 
1,2,3,4, hoesje van...13.01.2023

Ons talent van vandaag was tellen. Eerst deden we dit in de kring met dobbelstenen en koekjes en daarna mochten ze hun talent demonstreren op papier. De helft van de kids speelden in de namiddag ook al een gezelschapsspel en we deden ook gehoorspelletjes met muziekinstrumenten.


 
Ik ontdek mijn talenten...12.01.2023

Vandaag hadden we terug 2 talenten die in de kijker stonden. NL begrijpend lezen en daarvoor moesten wij allerhande dieren, voorwerpen,...in de juiste doos stoppen. Op iedere doos hing een pictogram over wat er in moest. Ook taal en logisch na de denken kwam hier heel veel aan bod. In de namiddag kregen we dan opdrachtkaarten en wij moesten juist hetzelfde namaken met de blokken. De dag sloten we af met een gehoorspelletje nl welk instrument hoor je? Ook het verhaaltje : mijn ding werd nog eens verteld met de daarbij horende vraagjes. Ze vinden het boek hilarisch!


 
Talenten : tekenen van jezelf en fijne motoriek 11.01.2023

Vandaag was de vragenronde over het verhaal en ik moet zeggen ik was blij verrast. Daarna leerden we onszelf tekenen samen met de juf adhv een liedje en daarna mochten we het eens alleen proberen. De andere groepen hadden heel veel te maken met fijne motoriek. We zongen ook het liedje hoofd en schouders...eens traag en super vlug en dit tot grote hilariteit van de kids


 
Knippen, knippen met een ... Schaar natuurlijk10.01.2023

Dag 2 van onze talentenweken en er stond heel wat op het programma vandaag. We hebben geknipt, gescheurd, gekleefd, gespit,een muziekpartituur uitgevoerd... De juf vertelde ook een verhaal vandaag. Ze deed dit 2 keer en ze haalde er ook de juiste handpoppenen materialen bij. Morgen krijgen we dan vraagjes voorgeschoteld. Benieuwd wie er nog weet wat er allemaal gebeurde in het verhaal.


 
Hieperdehiep hoera voor Lauranne 🎈🎂🥳🎁09.01.2023

Deze morgen hebben we ons nieuwe jaar goed ingezet met een feestje. Want, we hadden een feest🐷tje in de klas. Lauranne is 4 jaar en dus hebben we uit volle borst gezongen, gedanst, de zotte 🎈 laten vliegen...kortom er was veel ambiance. Als 🍒op de🎂werden we getrakteerd met lekkere chips en een fristi. We hebben natuurlijk niet alleen gefeest maar ook gewerkt. Vic en Féliz zijn vandaag gestart en het was precies of ze waren het hier al lang gewoon. Ze speelden en werkten mee met iedereen.


 
laatste bericht van 202224.12.2022

Vrolijk kerstfeest en gelukkig nieuwjaar! Nu genieten van hun welverdiende vakantie na hun optreden tijdens de musical.
Op 1 januari mogen ze dan nog eens shinen thuis bij het opzeggen van hun nieuwjaarsbrief. Geniet van het moment, spannend hé, voor velen is het hun eerste nieuwjaarsbrief!


 
nieuwe peuters en toren bouwen21.12.2022

Deze morgen mochten we Vic en Féliz verwelkomen in onze klas. Ze kwamen eens op verkenning om te kijken hoe alles reilt en zeilt. Zo maakten ze ook kennis met de andere klasvrienden. Ze kwamen toe en zagen dat het goed was en zijn direct beginnen spelen. We luisterden ook allen samen naar het verhaaltje van Anna en de kerstboom.
Na de speeltijd hebben we dan nog een beetje gewerkt, gisteren hadden we pakjes moeten kleuren volgens opdracht en vandaag moesten we daar nu een toren van bouwen 
Pakjes, pakjes, allemaal pakjes20.12.2022

Deze morgen zijn we nog eens gaan oefenen in het klokhuis. We vinden het de max om te doen. Hopelijk kijken jullie er even hard naar uit als de kids. Daarna deden we nog een kleuropdracht. Morgen mogen we van de pakjes dan een toren maken op ons blad.
Morgen verwelkomen we onze nieuwe vriendjes voor na de vakantie. Spannend hé!


 
Pakjes, pakjes, allemaal pakjes20.12.2022

Deze morgen zijn we nog eens gaan oefenen in het klokhuis. We vinden het de max om te doen. Hopelijk kijken jullie er even hard naar uit als de kids. Daarna deden we nog een kleuropdracht. Morgen mogen we van de pakjes dan een toren maken op ons blad.
Geen foto's gevonden ...
 
pag.

1

 ...

2

... 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!