zoeken
   
Symbooltjes07.09.2021

Vandaag stond alles in het teken van symbolen. Bij juf Hyacinta mochten we ons eigen symbool inschilderen. Bij juf Ann kregen ze een blad met verschillende kapstokken. Iedere kapstok had zijn eigen symbool, ze kregen ook een potje met daarin boekentassen met diezelfde symbolen erop. Je kan het al raden, de opdracht was : kleef de juiste boekentas bij het juiste symbool. In de namiddag was het dan tijd om te spelen met de iPad. Daarop stonden memoryspelen met hun eigen foto's. Ze vonden het iedere keer de max als ze zichzelf zagen op de iPad.


 
Beertje Brom06.09.2021

Vandaag stonden onze kwebbeltjes niet stil tijdens het onthaal. Iedereen wilde 100-uit vertellen over de kermis. Ze hebben er blijkbaar allen van genoten. Na het gesprekje kwam de zotte beer Brom terug piepen en we kregen de opdracht om allemaal onze eigen beer Brom te maken voor aan onze vriendjesboekentas. Het lijfje mochten we stempelen en om de pootjes te versieren kregen we bruin papier, een schaar en lijm. Iedereen kreeg gewoon de schaar en het papier en mocht beginnen met knippen. De ene begon er direct aan en de ander wist niet goed hoe eraan te beginnen. Gelukkig zijn we in de klas om te leren en te proberen. We hebben ook nog ons eigen handvat mogen spitten. We hebben veel gewerkt, maar ook wel veel gespeeld hoor!


 
Boekentashanger03.09.2021

Onze 1ste schoolweek hebben we afgesloten met het versieren van onze boekentashanger. We kregen een klein boekentasje om te kleuren met stiften en één stukje mochten we versieren met kleine stickers. We hebben ook haren geknipt voor onze zelfgekleurde Jules,hij zal een weelderige haardos hebben🤪. We deden ook samen de bumba stop dat tot grote hilariteit van allen. De 1ste week is voorbij gevlogen.


 
Mijn boekentas02.09.2021

Vandaag zijn we begonnen met Jules wakker te maken. Van hem kregen we de opdracht om onze eigen auto uit de garage te halen en op straat te hangen. Zo weten we altijd wie er wel of niet op school is. Daarna deed Jules een schort aan en hij begon al zingend een karton te schilderen in verschillende kleuren. Hij wist ons te vertellen dat we allemaal een vriendjesboekentas gaan maken zodat we (en ook jullie mama's en papa's) iedereen vlug leren kennen. Daarna deden we ook nog de waarneming van onze eigen boekentas met daaraan een aantal opdrachten gekoppeld, de voormiddag sloten we af met een verhaal van konijn op het potje. De dag sloten we af met het slaapritueel van Jules en ook onze auto's werden weer naar de garage gereden.


 
de eerste schooldag01.09.2021

De kop is eraf, we zijn het nieuwe schooljaar gestart. De ene met een lach, de andere met een traan en een lach. Maar, eens we in onze eigen klas waren heeft iedereen gespeeld. De ene keek eerst de kat uit de boom en de ander vloog er direct in. Ik vertelde een verhaaltje over Wannes zijn eerste klasdag en Jules zong een liedje om ons allemaal welkom te heten nl daggedaggedag, een goeie dag, een allerbeste goeiedag... De max toch hé! Jules heeft ook wel een zotte vriend nl Beertje Brom en die leerde ons een gek versje. Grappig is ook dat hij een hele zware stem heeft. Hopelijk heeft iedereen er morgen zin in...Jules ligt nu lekker te slapen maar kijkt er al naar uit om wakker gemaakt te worden door zijn nieuwe vriendjes.


 
pag.

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

 

14

 ...

15

... 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!