zoeken
   


pe  
Ann Vercruysse  


Poezen...04.09.2020

Vandaag zijn we gestart in de klas met het spelen van ons versje. Daarna mocht iedereen zijn eigen symbool kleuren en het handvat voor hun zelfgemaakte boekentas spitten. Na de speeltijd kwam daar opeens een poes afgereden. Je had die ogen moeten zien blinken. Zalig gewoon. Groot was hun blijdschap dat er wel 4 van die poezen waren. Romain zei steeds : dat is echt cool. Kijk maar vlug naar de foto's en dan snap je wel meer van die poezen. We hebben ook onze programmeerbare duplotrein in gang gestoken en ook dat was een groot succes.


 
waarneming boekentas02.09.2020

Toen we Jules deze morgen wakker maakten was hij heel enthousiast om ons zijn boekentas te tonen en natuurlijk wilde hij ook laten zien wat er allemaal inzat. natuurlijk moesten wij ook vergelijken of dat een beetje klopte met wat er in onze boekentas zat. wat waren we enthousiast om te vertellen over onze boekentassen, ze waren allemaal zo fier als een gieter en gelijk hebben ze. daarna kregen ze prenten van Jules te zien waarop hij zijn boekentas op een specifieke manier vasthield of neerzette. wij moesten dat natuurlijk achter doen en ook wel eens verwoorden waar de boekentas nu juist stond. niet zo gemakkelijk hoor!!! daarna stelde de juf een opdracht voor in de kring nl leg dezelfde prentjes (Jules met zijn boekentas) naast elkaar, maar goed kijken want soms zit er wel eens een foppertje tussen. daarna was het de beurt aan iedereen om zelf eens de prenten op de juiste plaats te leggen en deze op te kleven.


 
Onze eerste klasdag01.09.2020

Wat was iedereen enthousiast om te starten. Toch hadden er velen een klein hartje deze morgen. Zowel bij groot (mama en papa) als klein. Met een lach en een traan kwamen we op de speelplaats en keken we verwonderd rond. Eenmaal in de klas kon iedereen gaan spelen (natuurlijk moesten ze eerst zelf hun boekentas ledigen) en iedereen vond op zijn eigen tempo zijn plekje in de klas en kon opgaan in haar/zijn spel. Eerst maakten we kennis met Jules die zat te wenen in de klas, want hij was verdrietig omdat mama en papa weg waren gelukkig was zijn grote en allerbeste dikke vriend beertje Brom er ook en was zijn verdriet vlug over. Na de speeltijd hebben we zelf een beertje gestempeld. Spannend hé! De dag hebben we afgesloten met een verhaaltje van Jules. We kijken uit naar morgen....


 
pag.

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

 ...

14

... 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!