zoeken
   
Hieperdehiep hoera voor Rachèl 06.06.2019

Klas Toevoegen Artikel Toevoegen Hieperdehiep hoera voor Rachèl 06.06.2019 Wat hadden wij terug een leuke dag vandaag in de klas. Eerst kwam de mega mooie en toch wel super grote poes van Sofia naar de klas. Aldo is een grote Britse korthaar en super lief, ze kwam hier en daar eens piepen bij de kids maar het liefst speelde ze verstoppertje met de stoelen en toen ze haar bak zag staan vond ze het leuk om daar terug de rust op te gaan zoeken. De kids waren ook wel heel flink en rustig bij Aldo. Mercikes aan de papa van Sofia om Aldo eens te komen showen en wat was Sofia trots, ze heeft er nog de hele dag over verteld. Daarna was het partytime 🎁🎈🎉🎶want Rachèl wordt 4 jaar en dat laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan. Ook zij vertelde 100 uit, je kan je dus wel voorstellen dat mijn oren nu en dan eens tuitten vandaag. En wat hebben wij lekker gegeten van die câke, het moment dat ze aan het eten waren was het🐁stil, je hoorde alleen de knabbelende mondjes... Mooi om te zien en rustig om te horen🐱🙊. Daarna deden we nog een kleuropdracht. De dag is voorbij ✈️🛩️


 
de barbier en timmeren05.06.2019

vandaag was onze klas omgetoverd in de barbier. iedereen kwam met een prikkelbaard binnen in de barbier maar ging gladgeschoren terug naar buiten. sommige hadden toch niet al te veel vertrouwen in hun barbier, hun gezichten spreken boekdelen. de barbiers vonden het iedere keer de max om te mogen scheren en vooral schudden met de bus en er scheerschuim uit duwen vonden ze hilarisch. op een bepaald moment wist ik niet waar ik was : kabouterland of bij de barbier. hoe zou dit nu komen ? de kids die nog niet aan de beurt geweest waren om te timmeren, hebben dit vandaag ook mogen doen en ook deze foto's staan ertussen.


 
Timmeren met patroon04.06.2019

Vandaag was het de grote timmerdag, maar nu mochten we niet meer lukraak timmeren maar we moesten per bolletje op de auto een nagel (met parel) kloppen en wat waren we fier (nog niet iedereen is aan de beurt geweest maar dat komt eerder in de week wel)


 
Net als papa... 28.05.2019

We zijn volop bezig aan ons kado maar zoals jullie weten, onze lippen zijn verzegeld en natuurlijk verschijnen daar ook géén foto's van. Nu kijken we allen uit naar morgen. We hebben er super véél zin in. We zijn ons ook aan het inleven in wat onze papa allemaal kan. De activiteiten van vandaag waren : timmeren met echte hamers en nagels. Géén paniek iedereen heeft nog al zijn vingers en de 2de activiteit was werken met machines en stenen...


 
Hieperdehiep hoera voor Jeffen27.05.2019

Wat was het weer een fijne dag in de klas, Jeffen was jarig en dat verdiende natuurlijk een feestje. We hebben er allen van genoten en Jeffen nog het meest. En wat waren die brochettes lekker. We hebben er allen van gesmikkeld en waren precies chocolademonstertjes. We zijn ook begonnen met onze kado voor de papa's maar daarvan verklappen we lekker niets.


 
Op bezoek naar de kinderboerderij 24.05.2019

Wij vonden het de max : coole tractor rit en een zotte beestenboel. Meer moet dat toch niet zijn hé


 
Hieperdehiep hoera voor Elias23.05.2019

Vandaag is Elias 4 jaar en natuurlijk verdient dat een groot feest. We zongen, dansten, hadden leute,... En wat was Elias fier toen hij zelf de ballon kon opblazen, hij straalde van trots en plezier. Hij had ook super lekkere popcorn mee en in ieder doosje zat een stukje van een dier, dus terwijl we aan het eten waren hadden we pret en verzet. Elias zelf heeft er ook van de eerste tot de laatste seconde van genoten.


 
Konijnen van Fran op bezoek22.05.2019

Vandaag zijn de konijnen van Fran op bezoek geweest. Onze kring was omgetoverd in een groot konijnenhok waar de konijnen konden in spelen, eten... En het leuke was, wij konden er ook bij om ze zo te kunnen aaien. Het was de max, we vonden het jammer dat ze terug weg gingen naar huis. Nu weten we alles over konijnen : hoe ze zich wassen, wat ze allemaal eten, welke bloemen die en ze het liefst eten : paardenbloemen of boterbloemen, hoe ze drinken, hoe ze voelen... We hebben ook een kleuropdracht gedaan. Wat hoort bij welk dier?


 
Met de tractor de boer op20.05.2019

We krijgen er maar niet genoeg van van al die boerderijdieren. We bootsen ze heel graag na en ook het liedje pootjes zingen vinden we de max. Vandaag hebben we onze eigen 101 dalmatiër mogen painten door op iedere stip een stempel te zetten en we hebben ook onze tractor mogen kleuren en daarna stempelden we er met een vork stro op. We losten ook dierenraadsels op en luisterden naar het verhaal "plons" 
 
pootjes, pootjes, pootjes...17.05.2019

vandaag was het zover, we hebben samen het liedje pootjes, pootjes, pootjes gezongen. alhoewel samen zingen, het was vooral juf Ann die zingt en de kids die de geluiden maken
 
pag.

1

 ...

2

... 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

 

14

 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!