Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


 
zoeken
   
molletje en modder, modder en nog meer modder 12.10.2018
we kregen vandaag terug een opdracht om met de buizen een noot in de bak te laten vallen (volgende keer gebruiken we een korte buis en het zal terug een heel andere opdracht zijn) maar nu moest iedereen blijven staan op een Jules matje maar iedere keer zijn er toch die proberen om dichter bij de bak te komen zodat hun noot er zeker zou inzitten, zo klein en toch al de knepen van het vak kennen hé! daarna deden we een spelletje met puzzelstukken van dieren, iedereen had 1 stukje en ze moesten elkaar zoeken en samen het dier maken, daarna deed iedereen dit op een blad papier.
na de speeltijd kwam molletje op bezoek en hij wou graag modder hebben. de grote vraag was natuurlijk : wat is modder en hoe maak je het ? we hebben toch een goed gesprekje boordevol vragen en antwoorden gehad en opeens was het antwoord daar : aarde en water. volgende vraag waar, hoe en waarin zouden we aarde halen en waarmee...we zijn er geraakt en eenmaal in de klas mocht iedereen zijn eigen modder maken en daar de molshoop mee schilderen (het is weer eens iets anders hé, schilderen met modder want dat doen we toch wel bijna nooit), er waren wel niet alleen mollen in het land maar er waren ook grote muizen die kwamen piepen. spannend hé!
   

 
  

 
plopper de plopper de plop11.10.2018
we zijn de dag begonnen met een werpspelletje met noten en daaraan koppelden we dan ook een telspelletje. daarna vertelde ik een verhaaltje van kabouter Plop en het spook, grappig dat ze soms wel weten wat er komt maar ze toch nog verschieten als je het spook uit het boek nadoet. daarna hebben we een denkopdracht gedaan : ze moesten iedere kabouter zijn juiste muts en voorwerp geven en dit door goed te kijken naar de kabouters op hun blad, ze konden dit ook in het groot bekijken op de handdoek in de kring en het leuke was dat er ondertussen kabouter plop liedjes afgespeeld werden en dat vonden wij heel cool. na de speeltijd hebben we nog eens een teloefening gedaan, eerst deden we dit met dobbelstenen en noten, daarna werd het blad uitgelegd nl dat ze evenveel bollen op de paddenstoel moesten kleven als er kabouters woonden. om het hen iets gemakkelijker te maken en ze juist te leren tellen bracht ik hen bij dat ze de bollen eerst op de kabouters moesten leggen terwijl ze luidop moesten tellen zodat ik het goed kon horen. 
    
   

 
krullenbol : de spin10.10.2018
vandaag deden we schrijfdans en het waren nu eens geen rondjes maar we waren zelf spinnen die rondgingen op muziek, ging de spin slapen, dan waren wij ook stil en werden pas terug wakker als de wekker af ging. eerst waren we grote spinnen die rond stapten en we gingen slapen op de grond. daarna werden onze handen spinnen, en onze spinnen hadden echte ogen en die spinnen kriebelden onszelf. de volgende stap was dat we per 2 waren en dat ze de spinnen op elkaar deden kriebelen, tot grote hilariteit van diegene die op de grond lag. dan zijn we aan de tafel gaan staan en mochten we met wasco's tikken op ons blad en dit op de muziek en daarna deden we dit met verf en trommelstokken. je ziet, we hebben op een speelse, grappige manier toch geleerd van het ritme te volgen en te stoppen als de spin ging slapen. helemaal op het einde hebben we op een blad pootjes getekend aan de spinnen. 
we zijn wel nog iets vergeten want deze morgen kregen we als opdracht bij het horen van onze naam dit :
neem een buis en een noot (dank je wel Sofia) en laat ze in de bak rollen, maar je moet wel de buis gebruiken. deze foto's zijn niet altijd heel scherp maar je hebt toch wel een idee hoe ze het aan boord hebben gelegd en dat het niet altijd evident is met zo'n grote buis. ze moesten creatief en logisch nadenken en dit zonder dat ze het beseffen. cool toch!!!
we waren het erover eens : het was een leuke dag...
als laatste foto zie je ook waarom we met vliegenmeppers geklopt hebben, noten hebben laten rollen in de zwarte verf en we onze handen hebben afgedrukt...

   


 
 

  

 
 

 
HIEPERDEHIEP HOERA VOOR VIC09.10.2018
vandaag is Vic 3 jaar en dat moesten we natuurlijk met de nodige toeters en bellen vieren, Vic heeft er van het begin tot het einde van genoten. hij straalde de hele dag. we hadden dan ook geluk dat we mochten smullen van hele lekkere câke'jes. ze gingen binnen als zoete broodjes. we hebben natuurlijk ook nog een beetje gewerkt en het was zelfs iets heel zots.
 1. van onze handen hebben we een spin gemaakt
 2. met de noten van Sofia hebben we knikkertechniek gedaan met zwarte verf
 3. het allerzotste was : een herfsttafereel maken met verf en vliegenmeppers. je leest het goed, we mochten zo hard we konden meppen op ons blad en in de verf. begrijp je nu waarom we soms wel eens spetters in onze haren hadden. wij wel, maar we vonden het de max
er staan ook nog enkele foto's van gisteren bij.
   
 
   
  


  

 
Zelf een rupsje maken met onze handen...04.10.2018
gisteren hebben we van het verhaal van rupsje nooit genoeg (4 prenten) zelf terug samen moeten stellen zodat we het zelf juist konden na vertellen. we schilderden ook een kiwi en kregen een stempelopdracht ivm blauwe druiven. we speelden ook een kleurenspel van rupsje nooit genoeg en dan hebben we ook gekeken wie of wat het langst was en hoe we ervoor konden zorgen dat  bv de gestreepte rups kleiner was dan de kleurenrups.... enz... vandaag hebben we met onze eigen handen een rupsje nooit genoeg tevoorschijn getoverd. cool hé!
we leerden ook nog tellen en we vonden dit wel soms wel nog wat moeilijk maar onze leuze is van proberen kan je leren en hoe meer we het proberen, hoe beter dit zal lukken.
morgen gaan we nog lekker sinaasappelsap maken van de meegebrachte sinaasappelen...mmmmmm, we kijken er al naar uit.


 


  
   


  
foto van Riene was mislukt, sorry hiervoor...zetten haar er de volgende keer eens meer op...

 
We zijn nog steeds in de ban van rupsje nooit genoeg...02.10.2018
eze voormiddag was ik niet in mijn klas want ik was op opfrissingscursus ivm EHBO en juf Hyacinta heeft er samen met de kids een leuke voormiddag van gemaakt. eerst hebben ze nog eens naar het verhaaltje van rupsje nooit genoeg geluisterd en hebben ze al het fruit nog eens goed beschreven, daarna kregen ze een blad met allemaal schaduwen op en moesten ze iedere schaduw zijn eigen stukje fruit terug geven. na de speeltijd kregen ze een rups voorgeschoteld met allemaal gekleurde pootjes en de opdracht kan je natuurlijk al raden : schilder ieder stukje van de rups in hetzelfde kleur als de pootjes eronder.

 

  
  

 
HIEPERDEHIEP HOERA VOOR Ryan28.09.2018
zaterdag is Ryan jarig en dat hebben we natuurlijk gevierd in de klas, we hebben er een knotsgek feestje van gemaakt en de ballon die deed vandaag extra zot. we hebben ook allemaal mogen genieten van super lekkere cup câkes die hij mee had.
na het feesten hebben we natuurlijk ook nog een beetje gewerkt, we kregen 3 rupsen en op iedere stip moesten we een bolletje stempelen. wie klaar was met werken kon ofwel rupsen nemen met een pincet, met de plasticine spelen (naar opdracht) of aan de verteltafel spelen.
in de namiddag hebben we allen samen rupsje nooit genoeg geschilderd op het raam, iedereen heeft iets geschilderd. daar hebben we wel geen foto van, het resultaat kan je bekijken op ons raam

 


    
  
spitten ruspje nooit genoeg26.09.2018
voor de speeltijd hebben we ons mogen uitleven in de turnzaal, het 6de leerjaar had de zaal omgetoverd tot een echt klim- en klauterparadijs. (deze foto's vind je op de website onder foto's)
na de speeltijd hebben we dan terug een aantal fruitsoorten van dichterbij bekeken en eraan gevoeld (bij het voelspel is het ook al een hele onderneming om de kids ervan te overtuigen dat ze niet direct mogen verklappen wat er in de doos verstopt zit voor de voelende kleuter), geroken en ervan geproefd. toen we onze buik helemaal rond gegeten hadden hebben we allemaal onze eigen rupsje nooit genoeg mogen spitten 
rupsje nooit genoeg25.09.2018
we zijn helemaal in de ban van het boek rupsje nooit genoeg en hebben vandaag ook een echte rups gezien want enkele kinderen van het 4de leerjaar hadden in het speelbos een rups gevonden en zijn ze aan ons komen tonen. we proefden vandaag ook van enkele soorten fruit, morgen komen er terug andere soorten aan bod en zullen we ook eens kijken of we voelen welk fruit we in onze handen voelen...
we zijn bezig met een fruitboekje en we hebben vandaag veel gemaakt voor in ons boek nl :
 1. een aardbei gekleurd
 2. een appel versierd dmv de knikkertechniek
 3. één helft van de peer geschilderd, deze dicht geplooid en erop getrommeld
 4. de sinaasappel bekleefd met zelf gescheurde snippers
na de speeltijd in de namiddag was het dan spelletjestijd met het 6de leerjaar en iedereen heeft ervan genoten.
 


 
Naar de boomgaard24.09.2018
vandaag zijn we naar de boomgaard bij Joos Vantieghem geweest en we vonden het daar super leuk. we hadden allemaal onze laarzen aan en dat vonden we de max. We mochten appels, peren, druiven, kiwi's, noten...plukken en ervan proeven, hoe cool is dat en het was bovendien nog super lekker ook. we hebben daar ook een hele gekke boom ontdekt, nl een boom die kan plassen...raar maar waar hoor!!! we hadden wel ook een groot probleem want de twee Jules waren weggelopen en hadden zich verstopt, gelukkig hebben we ze terug gevonden...anders zouden we wel allemaal heel veel verdriet zijn, want zonder Jules in de klas zou het zeker niet zo leuk zijn.
toen we de Jules terug hadden was het tijd om te gaan ontdekken hoe appel/perensap gemaakt werd. Joos deed de peren en appels is grote stukken en toen moesten we aan de machine draaien en die maakte alles in kleinere brokken, daarna deden we alles in een machine en toen we daaraan draaiden kwam er lekker sap uit. Vers van de pers...(de foto's van de uitstap staan op de website)
eenmaal in de klas hebben we alles mogen sorteren en we ontdekten dat de heel veel appels mee hebben, daarna vertelden juf Ann en juf Sarah in een klein groepje het verhaaltje van rupsje nooit genoeg. toen we hiervan hadden genoten hebben we gele snippers mogen knippen om onze banaan kleur te geven. Toen we klaar waren met knippen en kleven kregen we als opdracht : rupsje nooit genoeg spitten volgens patroon en wormen/rupsen met een pincet vastnemen en in de kookpot stoppen...
in de namiddag mochten we elk op zijn beurt bij de juffen om te scheuren en amaai, dat vonden we allemaal hard labeur en absoluut niet gemakkelijk maar het is een feit van proberen kan je leren en oefening baart kunst...

  


  
Jules is jarig!!! HIEPERDEHIEP HOERA !!!21.09.2018
Eindelijk : de lang verwachte dag : Jules is jarig. groot was dan ook onze verbazing dat Jules nergens te bespeuren was in onze klas, alleen zijn schoenen lagen in de kring. we zijn hem dan gaan zoeken en gelukkig dat hij opeens zotte geluiden maakte of we konden nog niet vieren. we hebben uit volle borst gezongen, plezier beleefd met de zotte ballon...kortom, teveel om op te noemen.
als verrassing had Jules maïs mee! Jules, wij zijn wel geen kippen hé! hij had ook een kookpot mee waar we zelf olie en maïs moesten indoen, toen dit er allemaal inzat mocht juf Ann het kookvuur aanleggen en dan was het wachten geblazen en opeens, je gelooft het nooit : er was een grote oorlog aan de gang in de kookpot...en toen we het deksel eraf deden hadden we een pot vol popcorn. maar Jules had ook een gekke machine mee : toen we er maïs in deden en we de machine in het stopcontact staken, hoorden we een groot lawaai precies of we gingen stofzuigen...opeens gebeurde er iets zots : de machine begon popcorn uit te spuwen en dat zorgde voor de nodige hilariteit.
Jules had ook nog allemaal prenten mee en wij moesten hem nabootsen. na de speeltijd hebben we een zakje mogen versieren naar keuze om het daarna te vullen met popcorn.
in de namiddag werden we allemaal omgetoverd tot een clown en namen we een groepsfoto.
WE WAREN HET ER ALLEN OVER EENS : WE VONDEN HET EEN SUPER LEUKE DAG !!!!

   
 
JOEPIEJAJAJEE....JULES IS BIJNA JARIG...20.09.2018
wat kijken wij allen uit naar het feest van Jules, we kunnen er zelf bijna niet van slapen....
in de klas liggen we natuurlijk niet te slapen en krijgen we de ene uitdaging na de andere voorgeschoteld. gisteren deden we schrijfdans de ballon van krullebol. eerst deden we dit met stokjes en in het groot, daarna kregen we elk een blad en een wasco en op de muziek tekenden we rond de rondjes en die rondjes werden iedere keer groter en op het einde van de rit hadden we een ballon. daarna kregen we een blad met een bolletje op en daar moesten wij dan een ballon van maken door iedere keer met een andere kleur een rondje rond ons vorige rondje te tekenen. daarna kregen we een taart met allemaal hokjes en we moesten in ieder hokje een blokje kleven.
toen iedereen hiermee klaar was hebben we proefondervindelijk ontdekt dat een blok veel zwaarder is dan een pluim en dat hij daardoor ook vlugger valt als je ze samen naar beneden laat vallen.  
Vandaag zijn we helemaal in de ban van kronen want de juf vertelde het verhaal van Jules, zijn kroon was veel te groot en kon niet op zijn hoofd blijven staan en triestig dat hij was! gelukkig kwamen Fran uit onze klas en mama in het verhaal tot het super idee dat je ze terug kan open knippen en kleiner kan maken...
toen het verhaal uit was kregen we allemaal een blad met een taart op en we moesten meten (stoer hé, net zoals de grote), want onze taart was maar saai wit en we hadden een potje met onze stukken erin en door te meten en te passen konden we de juiste stukken op hun plaats leggen. daar verschiet je wel van hé mama en papa dat wij dit al allemaal kunnen.
toen iedereen klaar was vroeg Fran om haar verhaaltje van kikker te vertellen en oh wat waren de kinderen mee triestig met kikker toen hij dacht dat hij niet was uitgenodigd voor het feest. (ze hadden de tranen nog te kort) ze waren daarna ook wel super blij toen kikker in zijn huis kwam en ontdekte dat het feest voor hem zelf was.
hierna hebben we geprobeerd om een toren te bouwen die groter was dan juf Ann maar dat bleek moeilijker dan gedacht, ze hadden allemaal een blok en toen stelde ik de vraag : met welke blokken moeten we beginnen en ze zeiden allemaal : met de kleine. ze merkten wel snel dat dit niet zo'n goed idee was want hij viel heel snel om. toen probeerden we het met de grote onderaan maar toen hadden we terug een ander probleem...we konden er niet meer aan...dus denken maar en oplossingen zoeken was de boodschap....

 


                                                               JOEPIE!!!!MORGEN IS JULES JARIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Vlaggetjes, vlaggetjes, overal vlaggetjes...18.09.2018
vandaag waren we in de ban van vlaggetjes :
 1. onze klas is er helemaal mee versierd
 2. we kleefden zelf vlagjes aan de slinger van Jules
 3. we deden een sorteerspelletje met vlaggetjes
zo zie je maar de vlaggen waren alom vertegenwoordigd.
de juf vertelde ook een verhaal van Fran nl van de slapende tijger, dat was een heel cool boek en de kinderen keken dan ook steeds verwonderd en je kon een speld horen vallen.
we hebben ook de strook van onze kroon mogen versieren met zelfklevende figuren en dat was voor een deel van de kids niet evident, maar, ze weten het : van proberen kan je leren...op het einde van de rit zijn ze er allen in geslaagd...
we zijn ook begonnen met eens te kijken wat we kunnen weg blazen, vandaag hadden we allemaal lichte dingen, en dat lukte maar morgen proberen we het eens met zware voorwerpen...lukt dit ook nog??????we zullen het proefondervindelijk merken; We zijn ook aan het ontdekken valt iets lichts vlug of traag naar beneden? morgen zullen we de voorwerpen dan met elkaar vergelijken en zo ontdekken : wat valt er het vlugst naar beneden : de lichte of de zware voorwerpen????

 
  

 
Jules is bijna jarig...17.09.2018
onze Jules is bijna jarig, op de blauwe dag, dat is nog 4 keer slapen!!!!! spannend hé! op de blauwe dag hangt zijn kroon zodat we zeker weten wanneer het is!!!! we hebben in elk geval al onze klas mooi versierd zodat hij volop kan genieten van zijn verjaardag. morgen zullen we samen eens bekijken wat er allemaal in de verjaardagskoffer zit, we kijken er naar uit. vandaag hebben we ook onze eigen kroon mogen stempelen en hebben we alles versierd zodat juf Ann ons kaartje voor aan de ballon kan maken. we hebben een echte werkdag achter de rug...

 
Jules en zijn familie15.09.2018
om de week af te sluiten hebben we eerst een oefening gedaan dat we onze boekentas op dezelfde plaats moesten zetten zoals Jules . eerst hebben we dit met onze eigen boekentas gedaan in de bewegingsruimte en toen we dit goed doorhadden hebben we de oefening samen gemaakt in de kring en daarna kregen we elk ons eigen blad. wie niet aan het werkblad bezig was mocht een tekening kiezen van Jules en kleuren. we kennen nu heel goed de familie van Jules en speelden de familiememory en dat vonden we heel cool om te doen.


  

 
Jules schilderen13.09.2018
we zijn nu al de hele week bezig over Jules en zijn familie en vandaag hebben we met de kleine Jules van Eva een spelletje gedaan, daarna hebben we eens goed gekeken hoe hij eruit zag en welke kledij hij droeg. daarna hebben we hem per 2 geschilderd (dit was wel héél sterk begeleid), de juf had het hoofd voorgetekend en de rest moesten we allemaal zelf doen. we waren allemaal heel trots op onze eigen Jules. het leuke is, er zijn dikke, dunne,korte, lange, gekke...Jules bij, maar allemaal zijn ze heel cool en wat het belangrijkste is : eigen werk !!!!!!!
EN GEEN ENKELE IS DE MOOISTE WANT HET IS KINDERWERK EN ZE ZIJN OP HUN MANIER ALLEMAAL EVEN MOOI !!!!! en iedereen heeft super hard zijn best gedaan en alles van zichzelf gegeven


   
de familie van Jules12.09.2018
vandaag hebben we nog eens goed bekeken wie er allemaal woont bij Jules thuis. daarna kregen we als opdracht een blad wij moesten de familie met dezelfde truien aan samen hangen op het blad met de velcro's. Juf Ann had ook een groot zwart blad mee met allemaal bedjes op en in ieder bed zat er een Jules maar hij had het koud want zijn deken was verdwenen, wij moesten ervoor zorgen dat hij het terug lekker warm had door het juiste deken bij het juiste bed te leggen. eerst deden we dit samen in het groot en in kleur, daarna was het in het klein en in het zwart/wit en op het einde deden we het helemaal alleen

  

 
JARIGE SOFIA11.09.2018
Sofia is vandaag 3 jaar en dat hebben we natuurlijk uitgebreid gevierd. eerst stonden we op onze banken om te zingen en het vuurwerk te laten knallen, dan mocht Sofia de kaarsjes uitblazen en haar kado open doen en daarna kwam de zotte ballon tevoorschijn. als klap op de vuurpijl had Sofia super lekkere traktaten mee nl een cupcâkje in de vorm van mickey mouse en een overheerlijke fruitbrochetten. ze hebben veel gesmikkeld en gesmakt.


  
  
 


 
Jules en zijn familie10.09.2018
Jules heeft vandaag in de kring zijn familie voorgesteld : zijn zus Marie, zijn mama en papa, hond Theo (en dat vond Fran natuurlijk super grappig want ze heeft ook een Teo thuis), de vis Elvis en oma en opa. daarna mochten ze zelf vertellen over hun foto's in het fotoboek en dat vinden ze gewoonweg de max. wat zijn ze fier om hierover te vertellen, je moet ze soms stil leggen want er zijn er bij die zouden blijven vertellen. daarna was het tijd om in de schilderwerken te vliegen want we zijn er als een sneltrein mee doorgegaan. 
 1. eerst hebben we een stuk stof bestempeld met ecoline
 2. daarna hebben we een bol geschilderd met huidskleur
 3. en als slot hebben we een koker geschilderd in het paars
==> en wat gaan we ermee maken : een pieppop van Jules zodat we allemaal onze eigen grappige Jules hebben!!!! Cool hé!!!!!

de juf vertelde ook een verhaaltje over Jules die de eend op zijn trui kwijt was en je moest die gezichtjes eens zien toen Jules heel verdrietig was, er waren er bij die zelf bijna moesten wenen....
morgen is het feest in onze klas want Sofia wordt 3 jaar !

 
  
  

 
tellen...08.09.2018
de juf had een koffertje mee en daarin zaten lekkere koekjes maar jammer genoeg mochten we ze niet terug opeten want de juf had allerhande boekentassen mee en daarop had ze bolletjes gekleefd. wij moesten dan evenveel koekjes in de boekentas stoppen als er bolletjes waren. de volgende opdracht was dan gooien met de dobbelsteen en evenveel koekjes in een boekentas stoppen. en toen we daarmee klaar waren mochten we ze eindelijk opeten. toen legde de juf een blad met een aantal boekentassen met bolletjes erop en in ons potje zaten kleine "nep"koekjes en die moesten we dan op de boekentassen leggen en eenmaal we het allemaal onder de knie hadden mochten we ons "examen" (hahaha) maken.
 
  

 
Jules en boekentassen06.09.2018
vandaag hebben we bij juf Isabelle allerhande spelletjes gedaan met onze eigen boekentas en dat vonden we de max. Nu weten we ook heel goed wat er allemaal inzit en we leerden ook verschillende begrippen. In de klas zelf hebben we eerst met knuffels gespeeld in de bewegingsklas en er waren iedere keer 2 dezelfde knuffels en op het einde moesten we iedere keer het kindje met dezelfde knuffel zoeken. daarna legde juf Ann in de kring een blad met boekentassen op en de opdracht was : kleef dezelfde boekentassen bij elkaar. eens we dit in de kring goed onder de knie hadden kregen we elk ons eigen blad.
deze namiddag kregen we dan een kijk/leesopdracht! oei, nu ziet de juf alle hoofden fronsen. we kregen verschillende voorwerpen die je kon terug vinden op een grote prent en die moesten we daar dan opkleven.
op woensdag hebben we allemaal snippers mogen knippen om deze daarna op het hoofd van onze Jules te kleven. je ziet, we beleven elke dag wel iets en dan wordt nog niet alles vertelt want we luisteren ook naar verhaaltjes, zingen en dansen samen, vertellen aan elkaar, doen kringspelletjes....je merkt het : geen tijd om ons te vervelen. en het belangrijkste zouden we nog vergeten : SPELEN EN ZELF SPELENDERWIJS ONTDEKKEN
 

  
   
beertje Brom04.09.2018
we zijn het nu al een klein beetje gewoon in de klas en daar was die zotte beer Brom terug en moesten we samen met hem zotjes doen. daarna kregen we allemaal een beertje Brom en we moesten die helemaal bestempelen met bruine verf. na de speeltijd was het tijd om heel diep na te denken want we moesten alle boekentassen bij het juiste symbool kleven op het blad. amaai en dat al vanaf de 2de dag. de juf vertelde ook een verhaaltje over Anna, nee, niet die uit onze klas. zot hé! en deze moest opruimen maar had er absoluut geen zin in en soms durven wij er ook wel eens van onder muizen als we moeten opruimen!!!!


  


 
onze eerste klasdag van het nieuwe schooljaar....03.09.2018
we zijn er vandaag direct terug ingevlogen want we hadden er zin in, de meesten toch want sommigen hadden toch wel verdriet. hopelijk vinden ze vlug hun draai en beleven ze er ook plezier aan in onze klas. we hebben eerst Jules uit zijn bed gehaald en ook die zotte beer Brom die met een hele gekke zware stem spreekt en dit natuurlijk tot grote hilariteit van de kids. Jules stelde voor om elk een boekentas te schilderen en daar waren wij toch wel direct voor te vinden. na de speeltijd was het dan fotosessietijd en daarna hebben we nog allemaal ons eigen symbool gekleurd. je merkt het : we hebben ons niet verveeld en ook Jules heeft genoten van zijn dag en is moe maar voldaan gaan slapen.

FOTO IS EEN BEETJE MISLUKT, MORGEN ZORGEN WE VOOR EEN BETER
FOTO HOOR RACHEL
...
 


  

 
Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!