zoeken
   
Ons eigen graffitiwerk13.09.2021

Op vrijdag 10 september knutselden we ons eigen graffitiwerk. We trokken een foto naast de school aan een muur waarbij we deden alsof we echt graffiti spoten. Na de middag begonnen we met het graffitiwerk te maken. We tekenden eerst onze naam op een kladblad om te zien hoe het ging worden. Nadien begonnen we op de foto, eerst moesten we onze naam weer tekenen en toen mochten we het inkleuren met wascoHet blad met de foto was zwart wit waardoor je de wasco nog beter kon zien. Toen we klaar waren bewonderden we de werkjes van iedereen. De werkjes van de klas  waren super mooi. 

Lasse en Febe


 
03.09.2021

1 september eerste schooldag

Het begin van het schooljaar. De dag waar we allemaal naar verlangen. Niet iedereen natuurlijk. We hebben al veel dingen gedaan, maar er zijn ook al veel dingen veranderd. Er zijn geen nieuwe kindjes bijgekomen. Wel moeten we nu veel in het Frans vragen, bv. Je peux aller aux toilettes. s.v.p? Ook de maaltijden en de taakjes verlopen in het Frans. Dit is een groot verschil met het 5de leerjaar. 

Het voelt raar dat we over een jaar naar het middelbaar moeten, maar laten we daar nog niet aan denken. We hebben een hele leuke klas en gaan volop genieten van dit schooljaar.

Writers : MORGAN EN ELISE


 
pag.

1

 ...

2

... 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!