zoeken
   


6lj  
Gert Troch  


Mannequin challenge25.09.2018
We hebben de mannequin challenge gedaan. Bij de mannequin challenge moet je een paar minuten stilstaan zonder te bewegen. Eerst gingen we naar het speelbos om leuke posities in te nemen en dan gingen we naar de moestuin. Het was super leuk maar ook wel lastig omdat je helemaal niet mocht bewegen of knipperen met de ogen.



 
Les dodehoek25.09.2018
Vrijdag 21 september is er een vrachtwagen gekomen van Imog om ons iets te leren over de dode hoek. We hebben zelf kegels mogen zetten op de grond: groene waar de chauffeur ons kan zien, gele waar hij ons in de spiegel kan zien en rode waar de chauffeur ons niet kan zien. Zo werd heel duidelijk wat de gevaarlijke plaatsen zijn rond een vrachtwagen.
We hebben ook in de vrachtwagen mogen zitten om zelf te kijken waar je de mensen wel kan zien en waar je ze niet kan zien. Deze vrachtwagen had niet alleen spiegels, maar ook een camera waardoor je veel meer kon zien.

We willen de mevrouw en meneer van Imog bedanken om te komen en voor de duidelijke uitleg.

 
 
Graffiti-kunst24.09.2018
We hebben in de eerste week van het schooljaar een foto van ons laten nemen met een spuitbus in onze handen. De meester heeft de foto’s afgedrukt. We hebben onze naam in graffiti letters moeten tekenen en dan met wasko inkleuren. Het resultaat is erg kleurrijk....


Bakhtyar

Lukas

Hanne

Thijs

Robby

Thor

Braydn

Alicia

Luka

Morgane

Kyliann

Ibo

Iebe

Arne

Kobe

Zoë

Seppe

Felix

Tibo

Tiziano

Thibault
 
uitstap naar Vives14.09.2018
We zijn op 12 september naar de hoge school Vives geweest en we hebben met een robot 'gespeeld' en hem geprogrammeerd.
De meester heeft ons ook laten zien hoe Lego wordt gemaakt. We hebben de robot ook een parcours laten afleggen: we moesten de robot iets laten oppakken en in een mini-magazijn plaatsen. We moesten de robot ombouwen tot een heftruc zodat hij een Legodoos kon opheffen.


We bedanken de (groot)ouders die ons gevoerd hebben en ons afgehaald hebben.
 
Onze klas: een bende toffe peren!07.09.2018

Eindelijk zijn we de oudsten van de school! We hebben er zes jaar op moeten wachten. We hebben een hele leuke klas. Waarom we een bende toffe peren zijn, kan je lezen op de deur van ons klaslokaal. Tot nu toe is het leuk in de klas; we hebben ook een super leuke meester en we hopen dat het ook leuk blijft.

 
 
pag.

1

 

2

 ...

3

... 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!