zoeken
   
Klaschallenge week 231.03.2020

De challenge van deze week was: 'Wie maakt er een leuke handenstand?' 
Super resultaten! 
 
Klaschallenge week 124.03.2020

Tijdens de coronatijden proberen we met de hele klas verbonden te blijven. Daarom zorgde de juf voor 'klas challenges'. Elke week proberen de kinderen de opdracht te volbrengen. Deze week: 'Toon mij je favoriete leesplekje'. Kijk hier naar de leuke resultaten!


 
Techniek: Fruit in promotie24.10.2019

Hoe zorg je ervoor dat een appel meer verkocht wordt? Wel, door hem in de kijker te plaatsen. Ja maar ja, hoe doe je dat dan 'een appel in de kijker plaatsen? Wel, het 3e leerjaar zocht het uit met stokjes, rietjes, plakband, rekkers en lijm.


 
Op bezoek in Park Baron Casier in Waregem24.10.2019

Vandaag trokken we met het 3e leerjaar naar het zonovergoten park Baron Casier in Waregem. We maakten kennis met de baron zijn oude woonst, het koetshuis, de ijskelder en ontdekten zelfs zijn geheime ingang. Daarna ontdekten we spelenderwijs de andere hoekjes van het park. In de voormiddag vervulden we korte opdrachtjes en deden we een blaaspijpengevecht. In de namiddag verzamelden we toverdrank om Astérix en Obélix te helpen om de Romeinen te verslaan (onder leiding van organisatie 'Moev'). Wat een dag! Er zullen er veel goed slapen vannacht :-)


 
Beeldles: Aan het werk volgens Mysterious Al07.10.2019

Vandaag gingen we met de klas aan het werk volgens de graffitikunstenaar 'Mysterious Al'. We maakten een collagemonster waarbij we de ogen zelf mochten bespuiten met graffiti. Hierdoor hadden de monsters precies dezelfde ogen die de kunstenaar ook maakt in zijn kunstwerken.


 
Met de fiets naar Okay Desselgem25.09.2019
 
Kriebelbeestjes - Chatter Pix06.03.2020

Kriebelbeestjes in ons taalthema.🐛🐝🕷🐜🐞🦋 Het derde leerjaar trad in 'Jambers' zijn voetspoeren in ging op onderzoek op het internet. 🔍🔍🔍Daarna lieten ze de dieren zelf aan het woord. Benieuwd naar de resultaten? Klik op onderstaande link:https://www.youtube.com/playlist?list=PL3_rdgWZcqtZJNSrJUE19rpVs9cDgVMn0


 
pag. ...

1

... 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!