zoeken
   
Techniek: Fruit in promotie24.10.2019
Hoe zorg je ervoor dat een appel meer verkocht wordt? Wel, door hem in de kijker te plaatsen. Ja maar ja, hoe doe je dat dan 'een appel in de kijker plaatsen? Wel, het 3e leerjaar zocht het uit met stokjes, rietjes, plakband, rekkers en lijm.
 
Op bezoek in Park Baron Casier in Waregem24.10.2019
Vandaag trokken we met het 3e leerjaar naar het zonovergoten park Baron Casier in Waregem. We maakten kennis met de baron zijn oude woonst, het koetshuis, de ijskelder en ontdekten zelfs zijn geheime ingang. Daarna ontdekten we spelenderwijs de andere hoekjes van het park. In de voormiddag vervulden we korte opdrachtjes en deden we een blaaspijpengevecht. In de namiddag verzamelden we toverdrank om Astérix en Obélix te helpen om de Romeinen te verslaan (onder leiding van organisatie 'Moev'). Wat een dag! Er zullen er veel goed slapen vannacht :-)
 
Beeldles: Aan het werk volgens Mysterious Al07.10.2019
Vandaag gingen we met de klas aan het werk volgens de graffitikunstenaar 'Mysterious Al'. We maakten een collagemonster waarbij we de ogen zelf mochten bespuiten met graffiti. Hierdoor hadden de monsters precies dezelfde ogen die de kunstenaar ook maakt in zijn kunstwerken.
 
Met de fiets naar Okay Desselgem25.09.2019

 
pag. ...

1

... 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!