zoeken
   
Fotozoektocht20.06.2019
Woensdag trokken we op fotozoektocht. We kregen van Pluk enkele foto's met huisnummers en mochten die gaan zoeken in de schoolomgeving.
 
Verjaardag Mila14.06.2019
Mila is jarig in de grote vakantie, maar we vierden het vandaag al in de klas. Ze mocht vandaag 5 kaarsjes uitblazen. We mochten lekkere donuts eten en fristi drinken.
 
Groepswerk in de kikkerklas13.06.2019
Vandaag werden we in 3groepjes verdeeld, we kregen de opdracht om samen iets te tekenen over de schoolreis. Eerst mochten we overleggen, herinneringen ophalen en daarna afspreken wie wat ging tekenen. De kleuters groeien echt in het samenwerken!
 
bezoek van de prinses uit Viesvuilland12.06.2019
Vandaag kregen we hoog bezoek van de prinses uit Viesvuilland. Dat was ooit een mooi en proper land, waar de mensen lui werden en hun afval zomaar op de grond begonnen gooien. Het rondzwervende vuil maakte de bomen de dieren van Viesvuilland zo boos, dat ze de koning vroegen om er iets aan te doen. Hij stuurde zijn dochter het land in om naar een oplossing te zoeken. En zo kwam de prinses bij ons terecht... Ze vroeg of wij misschien konden helpen. We probeerden aan de hand van een sorteerrace het land opnieuw proper te maken. We kregen elk een stuk afval en moesten dit in de juiste vuilnisbak werpen nadat we een aantal hindernissen hadden overwonnen. Zo leerden we sorteren. De koning van Viesvuilland feliciteerde ons en maakte ons verder duidelijk hoe dat wonderlijke recycleren werkt en hoe we zelf voor minder afval kunnen zorgen.
 
Schoolreis Zonnegloed met de kleuterklassen12.06.2019
Dinsdag trokken we samen met alle kleuterklassen met de bus richting Zonnegloed. We keken er naar de vieren, mochten meerijden in een tractor, we luisterden naar het Berrosverhaal en mochten als slot spelen op de speeltuin. Meer foto's staan op de schoolwebsite onder foto's.
 
Superheldenfeest in de kikkerklas07.06.2019
Vrijdag was het zo ver, na lang aftellen konden we eindelijk ons superheldenpak aantrekken voor ons superheldenfeest. We luisterden naar een superheldenverhaal, we maakten lekkere heldenbrochettes, we dansten, zongen en legden een superheldenparcours af... zo sloten we ons thema af.
 
Superheldenfeest in de kikkerklas07.06.2019

 
Fietsen op school06.06.2019
Donderdag bekeken we de voorwerpen van de nieuwe letter M van Mega Mindy, ook een superheld. We mochten de letter echt beleven, we dronken lekkere Melk. In de namiddag mochten we fietsen op het verkeersparcours op de grote speelplaats.
 
Bezoek van schildpad Lea06.06.2019
Woensdag kwam de schildpad van Renée op bezoek, ook een superheld.(Turtles) Voor de speeltijd bekeken we de wereld net als een vleermuis, ondersteboven. (Batman)Na de speeltijd mochten we batman tekenen op papier. Ik ben een vleermuis, ik vlieg graag in de nacht. Ik hou van griezelen, wat had je wel gedacht? Met mijn grote vleugels vlieg ik hoog en laag. Iemand laten schrikken dat doe ik SUPER graag!
 
kunnen voorwerpen vliegen of zweven06.06.2019

 
pag.

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!