zoeken
   
Schoolreis Zonnegloed met de kleuterklassen12.06.2019

Dinsdag trokken we samen met alle kleuterklassen met de bus richting Zonnegloed. We keken er naar de vieren, mochten meerijden in een tractor, we luisterden naar het Berrosverhaal en mochten als slot spelen op de speeltuin. Meer foto's staan op de schoolwebsite onder foto's.


 
Superheldenfeest in de kikkerklas07.06.2019

Vrijdag was het zo ver, na lang aftellen konden we eindelijk ons superheldenpak aantrekken voor ons superheldenfeest. We luisterden naar een superheldenverhaal, we maakten lekkere heldenbrochettes, we dansten, zongen en legden een superheldenparcours af... zo sloten we ons thema af.


 
Superheldenfeest in de kikkerklas07.06.2019
 
Fietsen op school06.06.2019

Donderdag bekeken we de voorwerpen van de nieuwe letter M van Mega Mindy, ook een superheld. We mochten de letter echt beleven, we dronken lekkere Melk. In de namiddag mochten we fietsen op het verkeersparcours op de grote speelplaats.


 
Bezoek van schildpad Lea06.06.2019

Woensdag kwam de schildpad van Renée op bezoek, ook een superheld.(Turtles) Voor de speeltijd bekeken we de wereld net als een vleermuis, ondersteboven. (Batman)Na de speeltijd mochten we batman tekenen op papier. Ik ben een vleermuis, ik vlieg graag in de nacht. Ik hou van griezelen, wat had je wel gedacht? Met mijn grote vleugels vlieg ik hoog en laag. Iemand laten schrikken dat doe ik SUPER graag!


 
kunnen voorwerpen vliegen of zweven06.06.2019
 
Verjaardag Ylias en kunnen voorwerpen vliegen of zweven03.06.2019

Vandaag vierden we de verjaardag van Ylias, hij bracht lekkere popcorn mee voor iedereen. Vanmorgen waren we heel nieuwsgierig wat er in de geheime doos zat. Na 2 vragenrondes en 3 tips was het uiteindelijk Myrthe en Calliste die kon raden wat het was. De juf wilde eigenlijk ook heel graag een superheld zijn. Maar wat moest ze daarvoor doen? Iedereen gaf veel tips, maar na veel wapperen en rondlopen, lukte het nog steeds niet om te vliegen... We kwamen tot de conclusie dat mensen niet zelf kunnen vliegen zonder hulpmiddelen. Daarna zochten we naar voorwerpen in de klas die konden vliegen... we zochten ook hulpmiddelen om die voorwerpen langer te laten vliegen in de lucht.


 
Papa-verwen-dag29.05.2019

Vandaag was het zo ver, de papa's van onze kleuters werden vandaag verwend met een sportieve dag samen met hun kleuter. Wat was het leuk om de papa's samen met hun kindjes bezig te zien, allemaal supertrotse papa's en kleuters.


 
verjaardag Marie-Lou29.05.2019

Dinsdag vierden we de verjaardag van Marie-Lou, haar papa had lekkere verjaardagscake gemaakt die we zelf mochten versieren. We mochten ook vertellen waarom onze papa zo SUPER is adhv zijn foto en een voorwerp.


 
Mijn superheld heet papa29.05.2019

Maandag zijn we gestart met ons nieuw thema. We keken naar verschillende logo's van superhelden en mochten deze linken met de helden in het echte leven. Daarna begonnen we aan ons vaderdagcadeautje, maar dit moet nog even geheim blijven. We leerden ook een versje aan.


 
pag.

1

 ...

2

... 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!