zoeken
   
Diploma-uitreiking derde kleuter26.06.2019
Dinsdag mochten we raden wat er in de geheime doos zat van Marie, het was Alizée die uiteindelijk kon raden wat er in zat. Woensdag was het uiteindelijk zo ver, onze oudste kikkers en giraffen kregen hun diploma overhandigd van de directeur en kregen een leuk cadeau. We sloten af met een afscheidslied, dans en filmpje. Een mooi herinnering aan onze kleutertijd.
 
Verjaardag van Marie24.06.2019
Vandaag vierden we de laatste verjaardag in de kikkerklas van Marie, ze bracht lekkere ijsjes mee, ideaal met dit zomerse weer. Vanmorgen mochten we raden wat er in de geheime doos zat van Timo. Ylias kon het uiteindelijk raden na 1 tip wat er precies in de doos zat...een verjaardagskaart.
 
Verjaardag van Timo en frietjesfeest en brugklas21.06.2019
Vandaag was het Timo zijn geluksdag, we vierden vandaag zijn verjaardag in de klas, de oudste kikkers mochten vandaag op bezoek naar het eerste leerjaar EN het was frietjesfeest voor alle kleuters. We sloten af met een heerlijk verfrissend ijsje. De vriendjes van het eerste leerjaar vonden het ook fijn om nog eens een kleuter te mogen zijn.
 
verjaardag Devon20.06.2019
Donderdag vierden we de verjaardag van Devon, hij mocht al in de klas 5kaarsjes uitblazen, maar is pas in de zomervakantie jarig. Hij trakteerde ons met lekkere appelcake. De oudste kikkers mochten in de namiddag al even gaan proeven van het eerste leerjaar en kregen een wenboekje mee naar huis.
 
Fotozoektocht20.06.2019
Woensdag trokken we op fotozoektocht. We kregen van Pluk enkele foto's met huisnummers en mochten die gaan zoeken in de schoolomgeving.
 
Verjaardag Mila14.06.2019
Mila is jarig in de grote vakantie, maar we vierden het vandaag al in de klas. Ze mocht vandaag 5 kaarsjes uitblazen. We mochten lekkere donuts eten en fristi drinken.
 
Groepswerk in de kikkerklas13.06.2019
Vandaag werden we in 3groepjes verdeeld, we kregen de opdracht om samen iets te tekenen over de schoolreis. Eerst mochten we overleggen, herinneringen ophalen en daarna afspreken wie wat ging tekenen. De kleuters groeien echt in het samenwerken!
 
bezoek van de prinses uit Viesvuilland12.06.2019
Vandaag kregen we hoog bezoek van de prinses uit Viesvuilland. Dat was ooit een mooi en proper land, waar de mensen lui werden en hun afval zomaar op de grond begonnen gooien. Het rondzwervende vuil maakte de bomen de dieren van Viesvuilland zo boos, dat ze de koning vroegen om er iets aan te doen. Hij stuurde zijn dochter het land in om naar een oplossing te zoeken. En zo kwam de prinses bij ons terecht... Ze vroeg of wij misschien konden helpen. We probeerden aan de hand van een sorteerrace het land opnieuw proper te maken. We kregen elk een stuk afval en moesten dit in de juiste vuilnisbak werpen nadat we een aantal hindernissen hadden overwonnen. Zo leerden we sorteren. De koning van Viesvuilland feliciteerde ons en maakte ons verder duidelijk hoe dat wonderlijke recycleren werkt en hoe we zelf voor minder afval kunnen zorgen.
 
Schoolreis Zonnegloed met de kleuterklassen12.06.2019
Dinsdag trokken we samen met alle kleuterklassen met de bus richting Zonnegloed. We keken er naar de vieren, mochten meerijden in een tractor, we luisterden naar het Berrosverhaal en mochten als slot spelen op de speeltuin. Meer foto's staan op de schoolwebsite onder foto's.
 
Superheldenfeest in de kikkerklas07.06.2019
Vrijdag was het zo ver, na lang aftellen konden we eindelijk ons superheldenpak aantrekken voor ons superheldenfeest. We luisterden naar een superheldenverhaal, we maakten lekkere heldenbrochettes, we dansten, zongen en legden een superheldenparcours af... zo sloten we ons thema af.
 
pag. ...

1

... 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!