zoeken
   
FRIETJESFEEST !27.06.2022

Vandaag was het feest in onze refter. We genoten met z'n allen van lekkere frietjes met frikandellen... Mmmm... Heerlijk!


 
Wassen, wassen, wassen van onze eigen fiets ! 21.06.2022
 
Politiebezoek !21.06.2022
 
Fietsvaardigheden oefenen13.06.2022

Via leuke oefeningen oefenden we vandaag onze fietsvaardigheden bij of leerden we zelf fietsen op 2 wielen, samen met de juffen van de sportdienst!
Slechts een paar zere knietjes maar vooral veel gelach en plezier op de speelplaats !
Oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Met vallen en opstaan kom je er wel !


 
Taatuu, daar is de brandweer - Mijn papa is een superheld ! 12.06.2022

De voorbije weken beleefden we weer een heleboel leuke activiteiten. Wat een inleving. We voelden ons echte redders en helden !!!


 
Tatuu, tatuu, daar is de brandweer !03.06.2022

We zijn volop gestart met ons brandweerthema. Wat een inleving! We voelen ons al echte redders en helden. Juf had nog een verrassing in petto. Er ging een echte brandweerman naar onze klas komen…
Eindelijk was het zover, de komst van brandweerman Bram! Vol bewondering en enthousiasme luisterden we naar de taken van de brandweer, de kledij, het materiaal en nog zoveel meer. Als kers op de taart had hij zelf een echte brandweerwagen mee waar wij natuurlijk eens in mochten zitten. Ook de het geluid van de sirene mocht niet ontbreken… Kortom een hele fijne belevenis !
Brandweerman Bram, een dikke dankjewel voor de leerrijke interventie ! 
Alle kleuren van de regenboog. 24.05.2022

Tijdens het voorbije thema leerden we heel wat bij over de regenboog en al haar kleuren !


 
Feest voor mijn lieve mama08.05.2022

Naar aanleiding van MAMADAG leefden we ons gedurende twee weken in in wat onze mama's doen, waar ze van houden, wat hun muziekgenres zijn, hoe ze er uit zien, hoe ze ruiken.... Een mooi geschenk en een versje mocht niet ontbreken. Geniet van jullie dag !


 
Superheldendag01.04.2022

In het kader van de boekenmaand mochten we vandaag ons ‘helden of schurken verkleedpak’ uit de kast halen. We gingen voor 1 dag door het leven als een echte superheld of schurk ! In de turnzaal konden we ons uitleven op een superheldenparcours en ons superheldenliedje was de voorbije weken een hit!
Hoe leuk en vooral hoe stoer was het vandaag ! 
Paassfeer in de groene klas30.03.2022
 
pag. ...

1

... 

2

 

3

 

4

 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!