zoeken
   
kerstfeestje18.12.2019
Kerstfeestje in de giraffenklas . Eerst deden we muzikale pak en daarna mochten we na lang wachten eindelijk onze pakjes openen. We sloten het feestje af met heerlijke hapjes. Met grote dank aan de papa van Marie-Lucia voor de lekkere kerstboombrownies, ook een dankjewel aan de mama van Sofia voor het aperitiefhapje en aan de mama van Mila voor de cake die we mochten proeven die ze meegebracht had uit Londen. Ik wens al mijn kleuters, de mama's en papa's een fijn eindejaar toe.
 
Bezoek aan het huis van Sinterklaas .02.12.2019

 
Bezoek aan Roger Raveel museum07.11.2019

 
Thema dieren in het bos03.10.2019
Om dit thema te starten hielden we en brainstorm met de kleuters "welke dieren wonen in het bos?" We maakten ook egels op de speelplaats per 4. Verder leerden we nog een lied over dieren in het bos , kwamen de konijntjes van Mattiz op bezoek .Ook moesten we een huis bouwen met clics waar de konijntjes niet uit konden ontsnappen. Kortom we leerden heel wat bij over de bosdieren.
 
bewegingsom27.09.2019

Geen foto's gevonden ...
 
We vieren de verjaardag van Jef giraf!25.09.2019
Ook dit jaar zijn we de verjaardag van Jef niet vergeten. de kleuters versierden de klas met vlaggen, slingers en ballonnen. De sfeer zat er goed in ! We dansten en zongen voor onze jarige Jef. We smulden ook van onze zelfgebakken cake . Iedereen was blij en voldaan ...
 
We bakken een cake voor Jef zijn verjaardag.23.09.2019

 
We bakken een cacke voor Jef zijn verjaardag.23.09.2019

Geen foto's gevonden ...
 
eerste klasdag in de giraffenklas02.09.2019
Vandaag maakten we kennis met de klaspop " Jef" en met de vriendjes in de klas . We leerden elkaars symbool kennen via een spelletje en mochten ook in de hoekjes spelen. We gaan ongetwijfeld een "bij"zonder jaar tegemoet !
 
pag. ...

1

... 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!