zoeken
   
Feest voor Uil!🥳17.09.2021

Deze week was een feest week! Alles stond in het teken van jarig zijn. Allereerst mochten we maandag onze klas mooi maken. We versierden die met vlaggetjes en slingers. Dat vond Uil reuzeleuk! Daarna mochten we beginnen met het schilderen van onze kroon. We schilderden een strook en een uiltje met rolletjes. Ook mochten we kennis maken met de confetti tafel! Wat een pret!
Dinsdag mochten we vlaggetjes kleven. Sommige kleuters mochten al eens proberen om een patroon te volgen.
Woensdag gingen we krullebollen en stempelden we met ballonnen op muziek. We moesten in het juiste ritme stempelen. We speelden ook nog een spelletje met hoedjes. We mochten de hoedjes op de juiste plaats op ons lichaam leggen, net zoals op de prent.
Donderdag zaten er verstopt onder de confetti die verkleed waren. En wij mochten zoeken wie waar verstopt zat. Ook mochten taarten maken volgens een voorbeeld.
En dan vrijdag was het eindelijk zo ver! Uil stond te popelen van ongeduld want eindelijk was het zijn feest! Vandaag werd hij vier jaar en dat werd gevierd met cake. We maakten lekkere appelcake. Iedereen mocht een handje helpen waarna ze beloond werden met een heerlijk stukje. Amai, dat was smullen hoor. En daarna barste het feest los. We dansten met ‘tante Rita’, ‘Bumba’ en ‘Bas Ballon’.
Tot slot wou Uil dat iedereen nog een rode neus kreeg voor zijn verjaardag. Een geslaagd feest als je het mij vraagt!


 
Hiep hiep hoera! Feest voor Warre10.09.2021

Vandaag vierden we ook feest voor Warre! Morgen mag hij 3 kaarsjes uitblazen en dat vierden wij vandaag al eens in de klas. Nog een beetje onwennig mocht hij in het midden van onze kring gaan staan terwijl wij voor hel zongen en dansten. Hij mocht de ballon opblazen met de pomp en dat lukte al heel goed! Daarna werden de kaarsjes aangestoken en mocht hij zijn 3 kaarsjes uitblazen. We werden door Warre getrakteerd met lekkere cake met dino’s! Mmm, dat was lekker hoor! Deze namiddag werd hij omgetoverd tot een clowntje! Veel onezier op jouw feest morgen! Maak er een leuke dag van!


 
De tweede week zit erop!10.09.2021

Maandag mochten we onze beste glimlach boven halen en poseren met een boekentas. We mochten ook een boekentasje inkleuren en versieren met stickers. Juf maakte er een sleutelhanger mee die nu aan onze boekentas hangt. Leuk he! We mochten ook parels rijgen om onze vriendjesboekentas af te werken.

Dinsdag haalden we de ipads en de grote tv boven. We mochten er een memorie spelen met alle vriendjes van onze klas!

Woensdag speelden we een spelletje met boekentassen. We moesten goed kijken welk symbool op de boekentas hing en die bij de juiste kapstok hangen met hetzelfde symbool.

Donderdag was het vriendjes dag. We moesten telkens de andere helft van hetzelfde vriendje vinden. We speelden ook een spelletje waarbij we geblinddoekt werden en moesten raden welk vriendje voor onze neus stond.

Vrijdag had Uil zijn boekentas meegebracht. Hij wilde helaas niet laten zien wat er allemaal in zijn boekentas zat. Maar dat had een reden want er zaten dingen in zijn boekentas die er niet in mochten zitten. Zoals een speelgoedauto en zelfs snoep! We mochten dan zelf eens kijken wat er allemaal in onze boekentas mag en de juiste dingen op de boekentas kleven.


 
Hiep hiep hoera voor Alies!06.09.2021

De eerste jarige is een feit in onze klas. Alies was dit weekend jarig en kon dit al uitvoerig vieren. Maar een feestje in de klas kon toch niet ontbreken.
We dansten en zongen verjaardagsliedjes terwijl Alies in de kijker stond. Alies mocht een ballon kiezen en kreeg een verjaardagskaart.
Ze trakteerde ook met een lekker vruchtensapje. Tot slot werd ze geschminkt in een echte clown. Alies vond het allemaal heel bijzonder en genoot stilletjes maar toch zichtbaar met een glimlach. Gelukkige verjaardag lieve meid!


 
Sfeerbeelden van de eerste week03.09.2021

De eerste week school zit er al weer op. Wat een aangename kennismaking met al jullie kapoenen.
Deze week deden we het nog rustig aan zodat we op ons gemakje kennis konden maken met de klas, de juf en de vriendjes.
Toch trokken we al eens onze schilderschort aan om te schilderen en mochten we ons symbooltje inkleuren. Maar we mochten vooral veel op ontdekking gaan in de verschillende hoekjes en veel spelen! Veel kijkplezier!


 
pag.

1

 ...

2

... 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!