zoeken
   
Het geheim van de week23.04.2021

Deze week kan ik jullie helaas niet veel foto’s laten zien. Wij werkten deze week namelijk in het grootste geheim aan een wel heel speciaal cadeau. Het cadeau voor onze liefste mama’s natuurlijk. Ik kan jullie over deze week dus heel weinig prijs geven. 1 ding staat vast. Alle kleuters werkten deze week super hard aan dat mooie cadeau. Nog eventjes geduld dus maar jullie geduld zal beloond worden!

Verder konden jullie het al raden natuurlijk want deze week was een echte feestweek. Elke dag mochten we zingen en dansen want elke dag had wij een jarige in de klas. Maandag was Fleur aan de beurt, dinsdag was Lia aan de beurt. Woensdag vierden we feest voor Flinn. Donderdag was Febe aan de beurt en vandaag mocht Aya de kaarsjes uitblazen.
We luisterden ook naar verhaaltjes over mama en we leerden een liedje. Hopelijk kan dit liedje nog eventjes geheim blijven!

Deze namiddag sloten we de harde werkweek af met een buitenspeelnamiddag. Het was weer was fantastisch en de kinderen hebben zich goed geamuseerd in de zandbak, op de tapijten met speelgoed en met de fietsen.
De foto’s van onze buitenspeelnamiddag kunnen jullie vinden op onze website door te klikken op: FOTO’s- TIJDELIJKE REPORTAGES.
Veel kijkplezier!


 
Hiep hiep hoera voor Aya! 3 jaar!23.04.2021

De laatste dag van onze feestweek is aangebroken. Het feestvarkentje van vandaag was Aya. Iedereen was er klaar voor. We zongen uit volle borst voor de jarige die stond te blinken op de verjaardagsstoel. Aya mocht vandaag 3 kaarsjes uitblazen vond dat natuurlijk superfijn. Nadat we zongen en dansten was het tijd voor haar traktaat. Aya trakteerde met lekkere chips. Het drankje voor haar verjaardag kregen de kids mee in de boekentas. Aya werd nog helemaal omgetoverd tot een clowntje. Lachen was dan helemaal niet moeilijk meer. Gelukkige verjaardag grote meid!


 
Feest voor Febe! 3 jaar!22.04.2021

Opnieuw feest vandaag want ook Febe werd in de vakantie 3 jaar. Bij het binnenkomen in de klas nam ze meteen plaats op de verjaardagsstoel. Ze was het niet vergeten hoor, vandaag was haar feest. Nadat ze de kroon op haar hoofd had, begonnen we te zingen en te dansen en dat maakte haar helemaal blij.
Ze trakteerde met lekkere appelcake en fruitsap. Dat was alweer lekker smullen hoor. Tot slot kreeg ze nog een echte clownsneus. Wat een leuke dag voor deze lieve meid!


 
Hiep hiep hoera voor Flinn! 4 jaar!22.04.2021

Jaja, vandaag vierden wij alweer feest. Deze keer was Flinn ons feestvarkentje. Ook hij werd in de vakantie 4 jaar en dat mochten we dan vandaag eindelijk vieren. Met zijn kroon op zijn hoofd zongen we en dansten we speciaal voor Flinn terwijl hij op de verjaardagsstoel mocht staan. 4 kaarsjes werden uitgeblazen met een groot applaus als gevolg.
Flinn trakteerde met lekkere dinokoeken. Als dat niet lekker smullen was. Hij werd omgetoverd in een clowntje en was helemaal in zijn nopjes. Hiep hiep hoera grote vriend!


 
Feest voor Lia! 3 jaar!20.04.2021

Vandaag hadden we weer een feestje te vieren in de klas want ons feestvarkentje van vandaag was Lia! Ook zij werd in de vakantie 3 jaar. Na het gebruikelijke zingen en dansen werd Lia in een clowntje omgetoverd.
Zij had wel een heel leuk traktaat mee voor ons. Lekkere uiltjes-zakjes gevuld met paaseitjes, smullen maar!


 
Borys en Mira, de nieuwe vriendjes in onze klas!19.04.2021

Vandaag hadden wij ook 2 nieuwe vriendjes in onze klas. Zij kwamen vandaag meespelen. Het zijn Mira en Borys. Welkom in de Uiltjesklas!


 
Feest voor Fleur!19.04.2021

Waaaaw, wat een leuke start na de vakantie want wij mochten al meteen feest vieren vandaag. Fleur werd in de vakantie 4 jaar en dat mochten wij vandaag dan eindelijk vieren! Joepie! Fleur was helemaal in de wolken met haar dagje. Want zij stond vandaag in de belangstelling. We zongen liedjes en ze mocht 4 kaarsjes uitblazen. Als kers op de taart trakteerde ze met lekkere Olaf-ijsjes! Dat was lekker smullen!
De feest week zal mogen verder gezet worden! Ja ja, deze week is het elke dag feest!


 
Met Pasen op de boerderij (week 2)26.03.2021

Maandag was dikke fun want wij mochten ons allemaal eens uitleven met het stempelen van bollen en dat allemaal door elkaar. Wat? Allemaal door elkaar? Ja, deze keer mocht dat wel. Juf had op voorhand een sjabloon van een (paas) haas op het blad gekleefd. En de verrassing was groot toen het sjabloon er af ging! Waaw, zo mooi! De haas kreeg nog een staartje en alle werkjes hangen uit in onze klas!
Dinsdag mochten we paaseitjes tellen. We rolden met de dobbelsteen en telden evenveel eitjes. Achteraf mochten we een eitje smullen, chocolademondjes verzekerd!
Woensdag gingen we krullebollen. We krullebolden een kuiken. Eerste rondjes draaien op rustige muziek. En als we de kippen hoorden kakelen, mochten we de donshaartjes van het kuiken tekenen.
Donderdag kregen we voor-, zij en achter zichten te zien van verschillende dieren. Die mochten we bij het juiste dier kleven.
Vrijdag was het feest! Het slotfeest van de jeugdboekenmaand. We mochten allemaal optreden op het podium met onze feesthoed op.
Als grote verrassing kregen we hoog bezoek van de paashaas en kregen we allemaal een chocolade ei cadeau! Lekker smullen!
Een aantal weken geleden werkten wij rond het boekje ‘Het Ding’. We maakten een eigen versie van het verhaal en dat kunnen jullie hier bekijken:
https://m.youtube.com/watch?v=4_3LwDVQFfM&t=18s

Veel kijkplezier!


 
Feest voor Quinn, 4 jaar!24.03.2021

Vandaag mochten we feest vieren in onze Uiltjesklas want Quinn werd vandaag 4 jaar. Super trots stond hij te blinken op onze verjaardagsstoel terwijl wij uit volle borst voor hem zongen.
Als verrassing trakteerde hij met lekkere ijsjes die we in de wilgenhut mochten op smullen.

Gelukkige verjaardag lieve vriend! Geniet van jouw dagje vandaag!


 
Febe, een nieuw vriendje in de klas19.03.2021

We mochten deze week ook een nieuwe vriendje verwelkomen in onze klas en dat is Febe. Zij koos het Sterretje als symbooltje. Welkome Febe!


 
pag.

1

 

2

 ...

3

... 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

Abonneer nu op onze RSS-feed met de laatste updates!